Spread the love


Η γνωστή τραγουδίστρια Κατερίνα Κουκουράκη, η νέα φωνή του ελληνικού μουσικού συγκροτήματος Vegas έβαλε το σέξι μαγιό της και πήγε σε παραλία της Μυκόνου για να απολαύσει τις διακοπές της και να χαρίσει χαρά στους λουόμενους.

Η Κατερίνα Κουκουράκη βρίσκεται στο νησί των Ανέμων για διακοπές και δουλειά και βρήκε χρόνο να απολαύσει το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία της και τις χαρές του νησιού.

Ο λόγος για την νέα τραγουδίστρια των Vegas, Κατερίνα Κουκουράκη.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα Κουκουράκη είναι ένα κορίτσι γέννημα θρέμμα της Κρήτης αφού κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο, και έχει μπει πολύ δυναμικά στα μουσικά δρώμενα της χώρας!

Η Κατερίνα Κουκουράκη εδώ και μερικούς μήνες είναι η νέα «φωνή» των VEGAS αντικαθιστώντας την, μέχρι πρότινος και για 8 ολόκληρα χρόνια τραγουδίστρια του γνωστού συγκροτήματος, Μελίνα Μακρή.

Το όνειρο της ΚατερίναW Κουκουράκη από μικρή, ήταν να γίνει τραγουδίστρια γι’ αυτό, επειδή οι γονείς της κατάλαβαν την αγάπη της για το τραγούδι, την έγραψαν στο ωδείο όταν ήταν μόλις 10 ετών.

Τελειώνοντας το σχολείο, μετακόμισε στη Αθήνα για σπουδές εφαρμογών multimedia, ενώ παράλληλα ξεκίνησε και μαθήματα φωνητικής. Το 2011, σε ηλικία 19 ετών, δήλωσε συμμετοχή στο Greek Idol και έφτασε μέχρι τα lives.

Έχει σπουδάσει επίσης παρασκευή φαρμάκων και καλλυντικών ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής, ορθοφωνίας και χορού. Μια πολύ καλή της φίλη από το χώρο της μουσικής, την πρότεινε στον ZeRaw, όταν έψαχναν μαζί με τον DJ Airth για αντικαταστάτρια της Μελίνας στους Vegas. Έτσι, πραγματοποίησαν μια συνάντηση και τελικά έγινε η νέα βασική τραγουδίστρια του συγκροτήματος.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε το πρώτο single της Κατερίνας ως τραγουδίστριας του συγκροτήματος VEGAS με τίτλο «Άσ’ τους να λένε». Να της πούμε πολλά μπράβο και να της ευχηθούμε την καλύτερη δυνατή συνέχεια στην νέα μουσική διαδρομή της!

Δείτε τη στο Facebook το Facebook και στο Ιnstagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κατερίνα Κουκουράκη Κατερίνα Κουκουράκη Κατερίνα Κουκουράκη Κατερίνα Κουκουράκη Κατερίνα Κουκουράκη



Spread the love