Spread the love


Στο πρόσωπό της είδαν μία νέα Megan Fox. Ο λόγος για την Bre Tiesi, το πληθωρικό μοντέλο που λατρεύει να ποζάρει κυρίως έχοντας πλάτη στο φακό.

Το όνομά της είναι Bre Tiesi. Το όμορφο μελαχρινό μοντέλο είναι η νέα αγαπημένη των φωτογράφων που στο πρόσωπό της είδαν μία νέα Megan Fox.

Η ομοιότητά της με τη γνωστή ηθοποιό της έχει προσφέρει δόξα και αναγνωσιμότητα που εκμεταλλεύεται στο έπακρον για μία επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μόδας.

Μια γύρα στα youtube video της που έχει γυρίσει φορώντας το bikini της αλλά και στο Instagram που έχει πάνω από 297.000 followers, ειδικά θα δει, πως το κορίτσι αυτό δεν αφήνει τίποτα στην φαντασία και είναι χύμα, αφού τα “πετάει” όλα έξω χωρίς ενδοιασμό.

Δείτε την στο Twitter το Facebook και στο Ιnstagram

Η νεαρή μελαχρινή φροντίζει να προβάλλει τα δυνατά σημεία σε κάθε της πόζα και οι άντρες έχουν κάθε λόγο να επισκέπτονται συχνά τον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε ακόμα: Bre Tiesi: Αυτό το κορίτσι πρέπει να το δεις

Απολαύστε την σε νέες «καυτές» πόζες στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi Bre Tiesi

 



Spread the love