Spread the love


Σας παρουσιάζουμε τη βασίλισσα του bikini Devin Brugman και σας φτιάχνουμε…τη μέρα σας!

Η Devin Brugman είναι από τις γυναίκες που δυσκολεύονται να βρουν μαγιό κι αυτό λόγω… στήθους. Η 27χρονη  είναι η αγαπημένη των αντρών που αγαπούν το μεγάλο στήθος.

Οι ρίζες της από Γερμανία-Φιλιπίνες-Ισπανία-Αγγλία και Ιρλανδία, συνθέτουν το μοναδικό, εξωτικό look της. Το sexy μοντέλο αγαπάει τη ζωή στη θάλασσα και τη γυμναστική.

Κακά τα ψέματα, η Devin είναι από τα κορίτσια με τσαγανό. Όταν δεν ποζάρει για περιοδικά και ιστοσελίδες, το πιο πιθανό είναι πως θα την δεις να τρέχεις στην παραλία με το bikini και μία σανίδα του surfing.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Για τους άντρες που αγαπούν το μεγάλο στήθος η Devin Brugman είναι η ιδανική γυναίκα. Η Devin Brugman «γεμίζει» το bikini της και κολάζει τους άνδρες με τις εμφανίσεις της στην παραλία.

Είναι κολλητή με το διάσημο μοντέλο από την Αυστραλία Natasha Oakley και πολλές φορές αναστατώνουν τις παραλίες παρέα.

 

Δείτε το κανάλι της στο Youtube

Η fashion blogger και σχεδιάστρια μαγιό κάνει ζωή χαρισάμενη και αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες της στα social media.

Δείτε το Site με τα μαγιό που σχεδιάζει

Ποζάρει απλά με το μαγιό της και μόνο με αυτό κατάφερε να έχει 1.3 εκατομμύρια followers. Το στήθος της είναι πληθωρικό, φυσικό και η ίδια δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα για να το αναδείξει.

Απολαύστε την σε απίστευτα καυτές φωτογραφίες…

Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman

 

 

 

 



Spread the love