Spread the love


Η Ελευθερία Ελευθερίου φορώντας ολόσωμο μαγιώ και την ηλιοθεραπεία της έκανε και τις βουτιές της, αλλά και πολλά ανδρικά βλέμματα να καρφωθούν πάνω στις ζουμερές αναλογίες της.

Αναστενάζουν οι παραλίες της Μυκόνου, αφού οι εκπρόσωποι της showbiz αποφάσισαν να κάνουν τα μπάνια τους στο κοσμοπολίτικο νησί των Ανέμων.

Η Ελευθερία Ελευθερίου επέλεξε να κάνει το μπάνιο της στο Pasaji στον Ορνό. Η όμορφη τραγουδίστρια φορώντας ολόσωμο μαγιώ και την ηλιοθεραπεία της έκανε και τις βουτιές της, αλλά και πολλά ανδρικά βλέμματα να καρφωθούν πάνω στις ζουμερές αναλογίες της.

Η Κύπρια αοιδός απόλαυσε τις ομορφιές της Μυκόνου μαζί με την φίλη και συνάδελφο της Ελένη Χατζίδου, μετά από ολιγοήμερες διακοπές στα Κύθηρα.

Δείτε την στο Facebook και στο Instagram

Η καστανή καλλονή εμφανίστηκε σε παραλία του νησιού, φορώντας ένα καυτό ολόσωμο μαύρο μαγιό, το οποίο τόνιζε τις καμπυλάρες της, οι οποίες δεν… χωρούσαν. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, όλα τα ανδρικά βλέμματα έπεσαν… πάνω της.

Δείτε και άλλο καυτό αφιέρωμα στην Ελευθερία από το Lifeviews.gr( ΦΩΤΟ+VIDEO)

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο του «Mykonos Live TV» που ακολουθεί, η Ελευθερία Ελευθερίου, για την οποία και σας γράφουμε, προκάλεσε… σεισμό στο «ασπρονήσι» με τις καμπυλάρες της.

Απολαύστε και άλλες sexy φωτογραφίες της…

Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου

 



Spread the love