Spread the love


Η Ελένη Φουρέιρα είναι η ταλαντούχα Ελληνίδα τραγουδίστρια που ξεσηκώνει το καινό της όπου κι αν εμφανιστεί. Όταν όμως επιλέξει να ποζάρει με μαγιό τότε μοιράζει απλόχερα εγκεφαλικά. Απολαύστε το αφιέρωμα που ακολουθεί.

Είναι πολύ ταλαντούχα, και fashion icon κοπέλα που κατόρθωσε με έντονη προσπάθεια να αγαπηθεί από το νεανικό κοινό και για την φωνή της, αλλά και για την σκηνική της παρουσία. Θυμίζει σταρ της Αγγλικής ή της Αμερικάνικης ποπ σκηνής και αυτό της το αναγνωρίζουν όλοι, και της βγάζουν το καπέλο, αφού αυτό το κορίτσι έχει δικό της στιλ, χωρίς να αντιγράφει.

Η αλήθεια είναι ότι έκτος από την εντυπωσιακή της ομορφιά, η Ελένη είναι ένα από τα πιο δυνατά fashion icon στην Ελλάδα, και οι φωτογραφίες της συνοδεύουν μεγάλα εμπορικά ονόματα τεράστιων πολυεθνικών προϊόντων ομορφιάς.

Έτσι, η Ελένη προσέχει ακόμα περισσότερο τις εμφανίσεις τις, καθώς και το ρεπερτόριο που επιλέγει να ερμηνεύει πάνω στην σκηνή συνοδευόμενο πάντα από την κατάλληλη εμφάνιση.

Γιατί είπαμε, καλή η φωνή το κορμί και η κίνηση, αλλά η εικόνα της Ελένης είναι όλα τα λεφτά, και είναι ένας λόγος που την «ζηλεύουν» οι υπόλοιπες συνάδελφοί της, γιατί δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram τα πάει υπέροχα, ανεβάζοντας πολύ όμορφες φωτογραφίες της. Πιο συγκεκριμένα έχει κάνει περισσότερες από 1,582 δημοσιεύσεις κι έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 402 χιλιάδες followers.

Κάλλιστα θα μπορούσε να διαπρεύσει ως μοντέλο, αφού το πρόσωπό της αλλά και το κορμί της έχουν φιλοξενηθεί αρκετές φόρες σε γνωστά περιοδικά μόδας. Αγαπάει πολύ όμως τα κομψά μαγιό, και φορώντας τα οι σωματικές αναλογίες διαγράφονται ευχάριστα στα μάτια μας.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι την λατρεύουν και της χαρίζουν όμορφα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Η Ελένη αγαπάει το καλοκαίρι και επιλέγει όμορφες πόζες με μαγιό που πραγματικά κόβουν την ανάσα.

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Ελένη Φουρέιρα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τη σελίδα της elenifoureira.gr, στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα



Spread the love