Spread the love


Η Elizabeth Elechi (Ελίζαμπεθ Ελέτσι) εμφανίσθηκε στην Μύκονο μέσα στο ροζ ολόσωμο μαγιό της, και δεν άφησε καμιά αμφιβολία για το υπέροχο κορμί της, αλλά και το πλούσιο μπούστο της. Απολαύστε τα πλάνα που ακολουθούν..

Όλα τα βλέμματα καρφώθηκαν -και όχι άδικα- πάνω της όταν έκανε την εμφάνισή της σε παραλία της Μυκόνου. Ο λόγος για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που τον τελευταίο καιρό αποτελεί το αντικείμενο του πόθου πολλών αντρών και τώρα είχαν την ευκαιρία να τη θαυμάσουν μόνο με το μαγιό της.

Η δημοσιογράφος και ιδιοκτήτρια του beauty studio My Room by Elisabeth Eelchi στην Γλυφάδα περνάει τις περισσότερες ημέρες του καλοκαιριού στο νησί των Ανέμων, μιας και εργάζεται ως ρεπόρτερ..

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, φόρεσε το ροζ ολόσωμο μαγιό της και πήγε για βουτιές στην κοσμική Ψαρρού.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα που τράβηξε η κάμερα του Πέτρου Νάζου, η Ελίζαμπεθ έχει το κορμί και με διαφορά στήθους!

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η όμορφη «σοκολατένια» Ελληνίδα με ρίζες από τη Νιγηρία δηλώνει δημοσιογράφος αλλά και ρεπόρτερ του «Mykonos Live Tv», και ανεβάζει τακτικά τους παλμούς στους λουόμενους της Μυκόνου, γιατί το κορμί της είναι χάρμα οφθαλμών.

Δείτε to site της elizabethelechi.com και το κανάλι της στο youtube.com

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε και ακόμα ένα πρόσφατο βίντεο:

Δείτε και ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram:

Elizabeth Elechi Elizabeth Elechi Elizabeth Elechi Elizabeth Elechi Elizabeth Elechi Elizabeth Elechi Elizabeth Elechi Elizabeth Elechi Elizabeth Elechi Elizabeth Elechi



Spread the love