Spread the love


Η Έλλη Κοκκίνου σε κάθε της δραστηριότητα εντυπωσιάζει, όχι μόνο για το ταλέντο της, αλλά και για το υπέροχο και καλογυμνασμένο της σώμα που την κάνει να είναι στο top των Ελληνίδων τραγουδιστριών.

Αυτή τη φορά η γνωστή και αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια βρήκε τον χρόνο να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα στο νησί των ανέμων, και φωτογραφήθηκε στην παραλία με ένα υπέροχο bikini που κολάκευε την σιλουέτα της ακόμα πιο πολύ.

Μάλιστα, αρκετές φορές έχει φιλοξενηθεί σε εξώφυλλα γνωστών κοσμικών περιοδικών, αφού στα 47 της χρόνια, (έχει γεννηθεί στις 24 Ιουλίου 1970) καταφέρνει να διατηρεί το σώμα της σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Δείτε το βιογραφικό της στη wikipedia.org

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μια δύσκολη περίοδο στη σχέση τους φαίνεται πως διανύουν η Έλλη και ο Γιώργος Μπόγρης.

Μάλιστα ο διεθνής μπασκετμπολίστας δεν ακολουθεί πλέον την τραγουδίστρια στο Instagram, σε αντίθεση με την Έλλη που ακολουθεί κανονικά τον Γιώργο Μπόγρη. Το ζευγάρι μάλιστα έχει να κάνει αρκετό καιρό δημόσια εμφάνιση, ενώ οι δυο τους δεν μιλούν για τα προσωπικά τους.

Δείτε την Έλλη Κοκκίνου στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Έλλη Κοκκίνου: Κυκλοφόρησε το νέο της album με τίτλο «Αυτή είμαι εγώ»

Έλλη Κοκκίνου Έλλη Κοκκίνου Έλλη Κοκκίνου Έλλη Κοκκίνου Έλλη Κοκκίνου Έλλη Κοκκίνου Έλλη Κοκκίνου Έλλη Κοκκίνου Έλλη Κοκκίνου Έλλη Κοκκίνου



Spread the love