Spread the love


Η Αμερικανίδα ηθοποιός Gabrielle Union χαίρεται το καλοκαίρι και τις διακοπές της στην μαγευτική Μύκονο, όπως και όλοι οι παγκόσμιοι διάσημοι αστέρες που επισκέφτηκαν την χώρα μας φέτος, και δεν ήταν λίγοι. Απολαύστε τη.

Καυτές πόζες στην Μύκονο για την Αμερικανή ηθοποιό Gabrielle Union.. Εκεί όπου η παρέλαση διασημοτήτων δεν έχει τέλος…

Μετά τον θρύλο της ροκ Jon Bon Jovi, τo μοντέλο Kendall Jenner και τον άσο της F1 Lewis Hamilton, ακόμη ένα παγκοσμίου φήμης πρόσωπο έκανε απόβαση στο νησί.

H Gabrielle Union, η διάσημη ηθοποιός από την Αμερικανίδα, φορώντας μπικίνι πήρε καυτές πόζες με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Μυκόνου ανάβοντας φωτιές με την παρουσία της.

Η 45χρονη που έγινε γνωστή στο αμερικανικό κοινό υποδυόμενη την Dr Courtney Ellis στην τηλεοπτική σειρά του καναλιού CBS, City of Angels, βρίσκεται στο νησί των Ανέμων μαζί με τον σύζυγό της, αστέρα του ΝΒΑ Dwyane Wade.

Οι διακοπές τους στο κοσμοπολίτικο νησί συμπίπτουν με την τρίτη επέτειο του γάμου τους, καθώς το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Μαϊάμι στις 30 Αυγούστου 2014, ενώ κατά την διάρκεια της παραμονής του κάνουν παρέα με τον Τζαμαϊκανό σούπερ αθλητή Usain Bolt, ο οποίος επίσης χαλαρώνει στην Μύκονο.

H Gabrielle Union είναι γνωστή για τους ρόλους της στις αισθηματικές ταινίες «The Brothers» το 2001, «Deliver Us from Eva» 2003, «Daddy’s Little Girls» 2007, «Think Like a Man» 2012 και «Think Like a Man Too» 2014.

Έχει πρωταγωνιστήσει επίσης στις ταινίες «Bad Boys II» 2003, «Cradle 2 the Grave» 2003, «Neo Ned» 2005, «Cadillac Records» 2008, και «Top Five» 2014.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Gabrielle Union είναι μια από τις πολύ αγαπημένες ηθοποιούς του Instagram, αφού με περισσότερες από 2,106 δημοσιευμένες φωτογραφίες της, έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν πάνω από 8.7 εκατομμύρια followers.

Έτσι, οι φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό είναι η καλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό καλοκαίρι..

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε και τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:Gabrielle Union Gabrielle Union Gabrielle Union Gabrielle Union Gabrielle Union Gabrielle Union



Spread the love