Spread the love


Η γνωστή πορνοστάρ πόσταρε νέο… υλικό και μας τρέλανε! Η Inna προκαλεί… καρδιακά ακόμα και όταν δείχνει λίγα και… καλά στις selfies που βγάζει!

Η Inna Innaki είναι η πιο διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών στην Ελλάδα, ενώ το τελευταίο διάστημα κάνει καριέρα και στο εξωτερικό, έπειτα από το βραβείο που έλαβε ως καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη.

Η Inna μετά τα DDF Awards έκανε… σκόνη μεγαθήρια ονόματα της διεθνούς πορνογραφίας στην τελετή απονομής των ΕroAward, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 4 Ιουνίου στο Llore de Mare της Ισπανία.

Κατέκτησε το βραβείο της καλύτερης πορνοστάρ (Βest Porn Female) παίρνοντας πάνω από 300.000 ψήφους παγκοσμίως, ξεπερνώντας ακόμα και την Aletta Ocean μια από τις δημοφιλέστερες pornstar στον κόσμο!

Δείτε τη στο Facebook,  στο Twitter και στο Instagram

Παράλληλα κατέκτησε και το βραβείο του καλύτερου γυμνασμένου σώματος (Βest Gym Body) και πως το χάσει άλλωστε με τα προσόντα που διαθέτει.

Πάντως, η μελαχρινή καλλονή, δείχνει ιδιαίτερα… δυνατή και στα social media, η οποία ανεβάζει σχεδόν καθημερινά καυτές πόζες και προκαλεί όλον τον ανδρικό πληθυσμό με τις καμπυλάρες της.

Δέιτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Inna από το Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Δείτε τις τελευταίες καυτές αναρτήσεις της και τρελαθήτε.

Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna Inna



Spread the love