Spread the love


Αναστάτωση στην Σαντορίνη προκαλεί η μελαχρινή καλλονή  Μαρία Αλεξάνδρου με τις καμπυλάρες της.

Η Μαρία Αλεξάνδρου είναι 25 ετών, μοντέλο, τραγουδίστρια και πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών. Έχει άψογες αναλογίες και ταυτόχρονα αποτελεί το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Η Μαρία Αλεξάνδρου και πλέον άφησε την καριέρα στις αισθησιακές ταινίες και έκανε στροφή παρουσιάζοντας show στα clubs και μάλιστα τολμά να πιάνει και το μικρόφωνο. Ψηλή, γυμνασμένη και χυμώδης το Μαράκι είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό στο Lifeviews.gr: “Θέλω να πετύχω στο τραγούδι και να ξεχαστούν οι ταινίες”.

Μετά την ανακοίνωσή της ότι απορρείσετε από το πορνό, έπεσε πολύ κλάμα από τον ανδρικό πληθυσμό, αλλά η ίδια δεν σταμάτησε να μας απασχολεί μιας και έχει τον τρόπο της να ταράζει τα ύδατα σε κάθε παρουσία της. Το κορίτσι μας το γύρισε στο τραγούδι και μοίρασε απανοτά εγκεφαλικά τόσο στις πίστες όσο και στις guest εμφανίσεις της σε clubs σε όλη την Ελλάδα, απασχολόντας τα ΜΜΕ μέσα από το ιντερνετ αλλά και τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Δείτε την στο Facebook το Twitter το Twitter το Instagram και στο Instagram

Η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να περάσει μερικές μέρες χαλάρωσης στην Σαντορίνη, αλλά από την στιγμή που πάτησε το πόδι της στο νησί, έχει προκαλέσει… σεισμό με τις καμπυλάρες της.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Μαρία Αλεξάνδρου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει ότι… μπορεί για να προκαλέσει… εγκεφαλικά στους άνδρες, μια και οι φωτογραφίες της είναι ιδιαίτερα καυτές και αποκαλυπτικές.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου

 

Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου

Μαρία Αλεξάνδρου Μαρία Αλεξάνδρου



Spread the love