Spread the love


Η Κατερίνα Κόκλα είναι η σύντροφος του γνωστού παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού Γρηγόρη Αρναούτογλου, που από τότε που έγινε μητέρα ομόρφυνε επικίνδυνα και το αποδεικνύει στο Instagram ότι έχει κορμάρα. Απολαύστε τη.

Ακόμα μια σέξι μητέρα είναι η Κατερίνα Κόκλα, η οποία μετά τον ερχομό του παιδιού της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι πιο όμορφη και εντυπωσιακή από ποτέ, και δεν το κρύβει καθόλου, ιδίως όταν επιλέγει να εμφανιστεί με μαγιό στην παραλία.

Η ίδια αυτήν την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της και δεν είναι λίγες οι φορές που μας κάνει να ζηλέψουμε την ευτυχία της.

Σε πολλές μάλιστα ποζάρει με τα μαγιό της και εντυπωσιάζει με τις άψογες αναλογίες της, αφού όπως το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές ότι η μητρότητα ομορφαίνει και γλυκαίνει τα κορίτσια, και τα κάνει γυναίκες, και μια τέτοια περίπτωση είναι και η Κατερίνα Κόκλα.

Η Κατερίνα Κόκλα είναι Make Up Artist. Γεννήθηκε το 1982 στη Νάξο όπου και διέμενε μέχρι πριν λίγο καιρό μέχρι που ήρθε στην Αθήνα. Στο νησί της γνώρισε τον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον οποίο αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια και από το Φθινόπωρο του 2013 έχουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι που είναι αγοράκι.

Μάλιστα, στο Instagram με μόνο 444 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 14.6 χιλιάδες followers.

Δείτε την στο το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κατερίνα Κόκλα Κατερίνα Κόκλα Κατερίνα Κόκλα Κατερίνα Κόκλα Κατερίνα Κόκλα Κατερίνα Κόκλα Κατερίνα Κόκλα Κατερίνα Κόκλα Κατερίνα Κόκλα Κατερίνα Κόκλα Κατερίνα Κόκλα Κατερίνα Κόκλα Κατερίνα Κόκλα Κατερίνα Κόκλα Κατερίνα Κόκλα Κατερίνα Κόκλα Κατερίνα Κόκλα



Spread the love