Spread the love


Η Κατερίνα Σικινιώτη είναι Μυκονιάτισσα, που κέρδισε τον τίτλο Μις Πορτογαλία, και έχει δική της τηλεοπτική εκπομπή που σαρώνει.  Φέτος στην Μύκονο έχει τρελάνει κόσμο με τις εμφανίσεις. Αυτή τη φορά μέσα στο ολόσωμο μαγιό της δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Η Κατερίνα Σικινιώτη είναι η Μυκονιάτισσα Μις Πορτογαλία, που και φέτος πήγε στα πάτρια εδάφη για να την θαυμάσουν όλοι για το αγγελικό της πρόσωπο αλλά και για το θεϊκό της κορμί. Φόρεσε το bikini της και μας χάρισε εκπληκτικά πλάνα.

Πιο όμορφη από ποτέ, δίνει την αίσθηση ότι όσο περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και γοητευτικότερη! Η Ελληνοπορτογαλέζα Κατερίνα Σικινιώτη, (Catarina Sikiniotis) διεθνούς φήμης μοντέλο, Μις Πορτογαλία 2013 και Mις 7 Ηπείρων 2014, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Μύκονο, που είναι ο τόπος καταγωγής του πατέρα της.

Με ύψος 1,71 η καλλονή που μεγάλωσε στη Λισαβόνα εκπροσώπησε την Πορτογαλία και στον Παγκόσμιο διαγωνισμό Μις Υφήλιος το 2014 που διεξαγόταν στο Μπόντρουμ της Τουρκίας, όπου  κατάφερε να κερδίσει κάποιο τίτλο Miss Seven Continents 2014.

Η νεαρή καλλονή που επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι το νησί των Ανέμων, φόρεσε ένα εκπληκτικό ολόσωμο μαγιό την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017, και αφέθηκε στα χεριά του φωτογράφου, ώστε οι πόζες της να κάνουν γρήγορα τον γύρο του κόσμου διαφημίζοντας το νησί.

Με πρόσωπο που σαγηνεύει και αναλογίες που κόβουν την ανάσα, η πανέμορφη Κατερίνα απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα, ήπιε το κοκτέιλ της και απέδειξε γιατί κυριαρχεί εδώ και χρόνια στις διεθνείς πασαρέλες και όχι μόνο.

Σήμερα η όμορφη Κατερίνα στα 22 της, (γεννήθηκε 5 Απριλίου 1995), και έχει καταφέρει να είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει την δική της εκπομπή στην πορτογαλική τηλεόραση με τίτλο «Fama Show», που σκίζει.

Η επιτυχία της και η μεγάλη αγάπη των θαυμαστών της που δεν την αφήνουν σε ησυχία, την υποχρέωσαν να προσλάβει και να κυκλοφορεί με σωματοφύλακα. Ωστόσο, εξακολουθεί να παραμένει ένα γλυκό, σεμνό και προσιτό κορίτσι.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Δείτε παλαιότερο αφιέρωμα του Lifeviews.gr στην Κατερίνα Σικινιώτη (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη Κατερίνα Σικινιώτη



Spread the love