Spread the love


Η Luana Torres είναι η πιο εντυπωσιακή πιλότος της Βραζιλίας, που τις αρέσει να ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς όμορφες εικόνες από τα ταξίδια της.

Μάλιστα, στην χώρα της την βράβευσαν ως την πιο «καυτή» Βραζιλιάνα πιλότο ελικοπτέρων στον κόσμο, καθώς μοιράζεται φωτογραφίες της με τον τρόπο ζωής της, στα ταξίδια ανά τον πλανήτη, που αρκετές είναι πολύ αισθησιακές.

Η 27χρονη Λουάνα Τόρες (Luana Torres) αποκαλείται ως η “πιο καυτή” πιλότος ελικοπτέρου στον κόσμο, και αυτό της έδωσε αρκετούς φίλους στο Instagram (περισσότερους από 67.8 χιλιάδες followers) αφού κερδίζει τον θαυμασμό τους όταν μοιράζεται στιγμιότυπα της ζωής της μαζί τους.

Η Luana Torres επισκέφθηκε 28 χώρες για εργασία, και πετάει σχετικά μικρά ελικόπτερα όπως R22s και R44s, και παίρνει φωτογραφίες στο πιλοτήριο

Οι περισσότεροι απόφοιτοι μετά την αποχώρησή τους από το πανεπιστήμιο, δεν μπορούν να βρουν δουλειά, κι αυτός είναι ο πιο βασικός λόγος που την έστρεψε σε αυτό το επάγγελμα.

Αλλά η Luana Torres, είναι γνωστή ως «Pilot Luana», και εγκατέλειψε τα οικονομικά μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο και αποφάσισε να ταξιδέψει στον κόσμο ως πιλότος ελικοπτέρου.

Η Luana Torres είναι από το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, και έχει πετάξει εκτός των άλλων και στις ΗΠΑ αλλά και στον Καναδά, και αποφάσισε να γίνει πιλότος από πολύ μικρή ηλικία.

«Ο μεγαλύτερος αδελφός μου είναι πιλότος ελικόπτερο και μεγάλωσα ακούγοντάς τον να μιλάει για τα ελικόπτερα και αυτός ήταν και ένα πολύ σοβαρός λόγος για να παντρευτεί μια γυναίκα πιλότο ελικόπτερο. Έτσι, έχω αδελφό μου και την νύφη μου μου ως παραδείγματα », δήλωσε η Luana.

«Ήθελα να γίνω πιλότος, αλλά όταν αποφοίτησα στα οικονομικά και ενώ βρισκόμουν στο κολέγιο πήγα σε οικογενειακό ταξίδι στην Αυστραλία όπου εκεί πέταξα για πρώτη φορά με ελικόπτερο».

«Από εκείνη τη στιγμή, ήξερα ότι το μέλλον μου ήταν στον ουρανό και πιο συγκεκριμένα ως πιλότος ελικόπτερο. Μόλις αποφοίτησα, έψαξα για μια σχολή πτήσεων και άρχισα να κυνηγάω το όνειρό μου.»

«Η βιομηχανία ελικοπτέρων δεν είναι τόσο μεγάλη όσο η βιομηχανία αεροπλάνων, γι ‘αυτό έχω πολλές προσκλήσεις από εταιρείες ελικοπτέρων και σχολεία πτήσεων ζητώντας μου να πετάξω μαζί τους. Έχω κάνει αυτό για ένα χρόνο και έχω ήδη πετάξει σε πολλά μέρη συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Καναδά.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Luana Torres Luana Torres Luana Torres Luana Torres Luana Torres Luana Torres Luana Torres Luana Torres Luana Torres Luana Torres Luana Torres



Spread the love