Spread the love


Βρήκαμε την πιο Dj στην Ελλάδα και είπαμε να σας την παρουσιάσουμε! Ελπίζουμε να συμφωνείτε μαζί μας, μιλάμε για την Μαρία Αντωνά!

Mαρία Αντωνά,  σημείωσε αυτό το όνομα, γιατί αν δεν την ξέρεις, σίγουρα θα την μάθεις! Η όμορφη παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και DJήρθε για να μείνει και αυτή η κοπέλα έχει τα πάντα.

Μπορεί τα θηλυκά στοιχεία της εξωτερικής της εμφάνισης να αναβλύζουν με μανία αλλά μέσα της είναι ένα αντράκι.

Αφού από τα χρόνια της δουλειάς ως ραδιοφωνική παραγωγός και DJ σε διάφορα νυκτερινά μαγαζιά έμαθε να αντιδρά σαν άντρας στις προκλήσεις της δουλειάς και δεν αρκέστηκε μόνο στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η ίδια έχει αδυναμία σε όλες τις εκφάνσεις της περιποίησης του κορμιού της. Για αυτό ακριβώς τον λόγο έχει αυτό το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Τα καυτά της πόδια σε συνδυασμό με τα ψηλά τακούνια που της αρέσει να φοράει δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο πακέτο «πόθου».

Σέξι εμφάνιση, ψηλή με μακριά μαύρα μαλλιά και αναλογίες μοντέλου,  και μια πετυχημένη πορεία στο χώρο της μουσικής αφού είναι περιζήτητη Dj τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Είναι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη και ο αέρας που αποπνέει την έχει κατατάξει σε μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της συμπρωτεύουσας.   Η Μαρία Αντωνά είναι πτυχιούχος λογιστικής και αεροσυνοδού, αλλά η μουσική την έχει κερδίσει από πολύ νωρίς.

H Μαρία Αντωνά μόλις 29 ετών, ασχολείται με την μουσική από τότε που θυμάται τον εαυτό της ενώ ξεκίνησε να δουλεύει ως  ραδιοφωνικός παραγωγός τα τελευταία 8 χρόνια.

Κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο του MAD και «κουνάει» το στούντιο κάθε φορά που μπαίνει μέσα, και στο αντίστοιχο τηλεοπτικό κανάλι, είναι μία από τις πιο «ψαγμένες» DJ της χώρας μας, ενώ εδώ και λίγο καιρό παρουσιάζει και τις κληρώσεις των τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ.

Πέρα όμως από την σέξι εμφάνιση της, η Μαρία είναι ευαίσθητη με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Με ότι βάλει στόχο να ασχοληθεί θα το καταφέρει. Είναι εργατική και ακούραστη!

Τα social media παίρνουν φωτιά και ειδικά το Instagram  με τις φωτογραφίες που ανεβάζει,  αφού τα σχόλια και τα Likes από τους θαυμαστές της πέφτουν βροχή. Μέχρι σήμερα ο λογαριασμός της «μετράει» πάνω από 14.000 followers.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Δείτε τις φωτογραφίες της και θα καταλάβετε…

Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά Μαρία Αντωνά

 

 



Spread the love