Spread the love


Η σέξι καλλονή Ελισάβετ Δοβλιατίδου και πρώην παίκτρια του Survivor αναστάτωσε την πρωτεύουσα των Κυκλάδων με την παρουσία της, αλλά και με τις πόζες της που ανέβασε στα social media.

Η 24χρονη Θεσσαλονικιά ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως μοντέλο. Η εστεμμένη «Σταρ Δυτικής Ελλάδας 2012» Ελισάβετ κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις από τις πρώτες κιόλας ημέρες της συμμετοχής της στο ριάλιτι.

Κάνοντας μία βόλτα στα προφίλ της στα social media ανακαλύπτει κανείς μία ιδιαίτερα αισθησιακή παρουσία με πολλές επαγγελματικές φωτογραφίσεις ενώ λατρεύει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου ασχολείται εδώ και λίγα χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο με το μόντελινγκ. Γέννημα-θρέμμα Θεσσαλονικιά, από το Νέο Κορδελιό, πάντα ονειρευόταν τον εαυτό της να περπατά σε πασαρέλες για λογαριασμό γνωστών και καταξιωμένων οίκων μόδας.

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σύρο όπου πρόσφατα βρέθηκε και ο Γιάννης Σφαλιάρας για μια εκδήλωση τύπου… Survivor στην όμορφη παραλία του Γαλησσά.

Η πρώην παίκτρια του Survivor με το ατελείωτο κορμί της αναστάτωσε το νησί των Κυκλάδων όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram.

Δείτε τη στο Facebook I το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Ελισάβετ Δοβλιατίδου (ΦΩΤΟ)

Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου



Spread the love