Spread the love


Η Θεοφανία Καλογιάννη υπήρξε το απόλυτο ερωτικό γυναικείο σύμβολο που το κορμί της ακόμα το σκέφτονται. Έχει να παρουσιάσει πληθώρα φωτογραφιών και βίντεο, και δικαίως την έλεγαν  «Ελληνίδα Παμελα Αντερσον».

Ήταν από τις πρώτες Ελληνίδες που πήραν σοβαρά την υπόθεση του μόντελινγκ, αφού ήταν σχεδόν η πρώτη με δικό της site στην Ελλάδα, που δημοσίευε φωτογραφίες της αλλά και βίντεο με τεράστια επιτυχία.

Οι φωτογραφήσεις την κόβουν την ανάσα, και τα βίντεό της στο youtube ακόμα «δουλεύουν», αν και έχουμε αρκετά χρόνια να μάθουμε νέα της.

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια, γι αυτό καλύτερα να θυμηθούμε ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφήσεις που έχουν αφήσει εποχή.

Μπορεί στην ίδια να μην αρέσει ο χαρακτηρισμός «διάδοχος της Pamela Andrerson», ωστόσο είναι αμέτρητοι αυτοί που όχι μόνο τη συγκρίνουν με την ξανθιά ναυαγοσώστρια, αλλά δεν διστάζουν να προβλέψουν πως η καριέρα της θα είναι μακράν ανώτερη από αυτή της Αμερικανίδας star.

Φυσικά ως Έλληνες έχουμε ένα λόγο παραπάνω να αισθανόμαστε υπερήφανοι, αφού η super sexy Θεοφανία Καλογιάννη «κυκλοφορούσε ανάμεσά μας».

Σύμφωνα μα κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η ξανθιά καλλονή εργάζεται ως μοντέλο αλλά και ως υπεύθυνη καταστήματος σε cafe-restaurant στη Νέα Σμύρνη, ενώ η προσωπική της σελίδα στο Internet ήταν η πρώτη σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα, αφού οι ετήσιοι επισκέπτες της ανέρχονται σε περίπου 130.000 και πάνω.

Η επίσκεψή της στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη και αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως δέχτηκε πρόσκληση για ένα από τα περίφημα parties του εκδότη του «Playboy» Χιου Χέφνερ (τα οποία διοργανώνονται στην έπαυλή του, στο Los Angeles), αλλά αρνήθηκε ευγενικά, επειδή για να δώσει το παρών θα έπρεπε να ταξιδέψει επτά ολόκληρες ώρες.

Δείτε το κανάλι της στο youtube.com

Η Θεοφανία Καλογιάννη είναι μια κοπέλα, η οποία δήλωνε μοντέλο-χορεύτρια-ηθοποιός, και πριν χρόνια δηλώνει εξαφανισμένη! Δεν την βρίσκουμε πουθενά! Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν ότι το κορίτσι δεσμεύτηκε με έναν Έλληνα κροίσο από το εξωτερικό και έφυγε από την χώρα.

Δείτε τη στο modelisto.com

Ήταν εκείνη που μαζί με την Βανέσα Χολέβα πρωταγωνιστούσαν σε μια ταινία, όπου οι δύο τους ως μετρέσες του έρωτα έδεναν και έδερναν άντρες τούμπανα!

Δείτε την πρώτη παρουσίαση στην ελληνική τηλεόραση (Οκτώβριο 2009) της ΘΕΟΦΑΝΙΑΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ και της κινηματογραφικής υπερπαραγωγής (σε 5 ελληνικά νησιά !!!) που σκηνοθέτησε και συμμετείχε !!!
Το πρώτο σε ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ επίπεδο ολοκληρωμένο BLURAY με υποτιτλισμό σε 6 γλώσσες μεταξύ των οποίων και κινέζικα !!

Δείτε τη στο Fecebook και στο Twitter

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη

Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη Θεοφανία Καλογιάννη



Spread the love