Spread the love


Μπορεί να έγινε γνωστή μέσα από την εμφάνισή της στο τηλεπαιχνίδι «Next Top Model» όμως η Βάσω Βιλέγκας έχει αποδείξει ότι έχει αυτό το «κάτι» για να κρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

Το εκρηκτικό μοντέλο με την εξωτική ομορφιά και το πλούσιο μπούστο είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ και για του λόγου το αληθές ακολουθούν φωτογραφίες της από το Instagram που θα σας αφήσουν με κομμένη την ανάσα.

Δεν δείχνει έλεος… Η Βάσω Βιλέγκας δεν καταλαβαίνει τίποτα. Σου λέει «θα σε στείλω αδιάβαστο» και το κάνει πράξη.

Η Βάσω Βιλέγκας από πολύ νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και σύντομα διακρίθηκε με τον τίτλο «Miss Europe Face» στο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Τουρισμός».

Ευρύτερα γνωστή έγινε ωστόσο από το γνωστό ριάλιτι σόου «Next Top Model 1», ενώ το 2011 κατάφερε να είναι μία από τις 12 φιναλίστ, στον διαγωνισμό των ελληνικών «Playmate».

Η Βάσω Βιλέγκας έζησε στη Βενεζουέλα μέχρι τα τρία της χρόνια. Ωστόσο επιστρέφει συχνά στη γενέτειρά της.

Η Βάσω Βιλέγκας με την ομορφιά που διαθέτει σε καθηλώνει. Το μοντέλο διαθέτει το πιο εκρηκτικό στήθος της ελληνικής σόουμπιζ.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Βάσω Βιλέγκας στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Αυτό το καλοκαίρι το μόνο σίγουρο είναι πως ήταν υπεύθυνη για τα οξεία εμφράγματα και εγκεφαλικά θα  που προκάλεσε στον ανδρικό πληθυσμό με το μπούστο της!

Η Βάσω έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, όμως παραμένει ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου δημοσιεύει συχνά εντυπωσιακές φωτογραφίες της με πολλά like!!

Δείτε τη στο το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας Βάσω Βιλέγκας

 

 



Spread the love