Spread the love


Η πολύ γνωστή παρουσιάστρια του «πάμε πακέτο» της τηλεόρασης του «Alpha» Βίκυ Χατζηβασιλείου εμφανίσθηκε με λευκό μπικίνι στην πισίνα ξενοδοχείου στην Ελούντα, και έκανε τους απανταχού θαυμαστές της να τρομάξουν.

Η πάλε ποτέ θεά της παραλία και του beach volley στήθηκε μπροστά στον φωτογραφικό φακό και τρόμαξε όλους τους θαυμαστές της. Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά βλέπουμε τις εμφανείς ατέλειες του σώματός της, και μας έκανε να τα χάσουμε.

Ο φακός την συνέλαβε στο Royal Marmin Bay Boutique and Art Hotel στην Ελούντα Κρήτης..

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 1964, στο Κιλκίς και παρουσιάζει στον «Alpha tv» το «Πάμε πακέτο». Με την εκπομπή της να έχει πάρει ήδη το πράσινο φως και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς είναι μια άκρως επιτυχημένη συνταγή εδώ και 12 χρόνια, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι πλέον χαλαρή να απολαύσει τις διακοπές της.

Μάλιστα σε μια παλαιότερη συνέντευξή της είχε εξομολογηθεί ότι:

«Έχω δει πολλές ρυτίδες. Και τι έγινε; Σιγά. Πρέπει να παραδεχτούμε πως είμαστε χαμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Κερδίζει πάντα ο χρόνος. Τέλος. Αν το παραδεχτείς αυτό και χαλαρώσεις, θα μπορέσεις να χαρείς την κάθε στιγμή της ζωής σου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και παραδέχτηκε ότι έχει κάνει μπότοξ.

«Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με το αποτέλεσμα. Δεν ήμουν ευχαριστημένη με τον εαυτό μου, να μην μπορείς να βγάλεις τα συναισθήματα στο πρόσωπό σου. Είναι ωραίο το πρόσωπο να δείχνει ότι συναισθάνεται», προσέθεσε.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η Θεσσαλονικιά με το τέλειο κορμί, και μπούστο Ουάου!! (ΦΩΤΟ)

Δείτε την στο Instagram

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν, και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Βίκυ Χατζηβασιλείου Βίκυ Χατζηβασιλείου Βίκυ Χατζηβασιλείου

Δείτε και ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές της πόζες που ανεβάζει στο Instagram, που με 1,093 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να μαγνητίσει περισσότερους από
58.000 χιλιάδες followers.

Κατεβάστε την εφαρμογή για άμεση επικοινωνία με την Βίκυ Χατζηβασιλείου: omorfamystika.gr/app/, και δείτε το site της: omorfamystika.gr

Βίκυ Χατζηβασιλείου Βίκυ Χατζηβασιλείου Βίκυ Χατζηβασιλείου Βίκυ Χατζηβασιλείου Βίκυ Χατζηβασιλείου Βίκυ Χατζηβασιλείου Βίκυ Χατζηβασιλείου



Spread the love