Spread the love


Ο Luka Doncic μπορεί να κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας στο Eurobasket 2017, όμως έχει κι άλλο λόγο για να πετάει στα ουράνια, αφού έχει σχέση με το 19χρονο καυτό μοντέλο Anamaria Goltes.

Η ξανθιά νεράιδα που συχνά-πυκνά έδειχνε ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής μετάδοσης του τελικού του Ευρωμπάσκετ ανάμεσα στη Σλοβενία και τη Σερβία φυσικά δεν ήταν η αδερφή του Luka Doncic  αλλά το κορίτσι του.

Πρόκειται για τη 19χρονη Anamaria Goltes, από το Ζαγκόριε της Σλοβενίας που έχει κλέψει την καρδιά του παίκτη-φαινόμενο του παγκοσμιου μπάσκετ, Luka Doncic.

H κάμερα έπιασε τον Σλοβένο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να δίνει ένα φιλί στο στόμα στη πανέμορφη σύντροφο του με τους δυο τους να είναι ζευγάρι εδώ και περίπου 1,5 χρόνο.

Ο 18χρονος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, μάλιστα, είναι σφόδρα ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μια φωτογραφία που πόσταρε η κοπέλα του, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος με το τρόπαιο του Eurobasket 2017. Το σχόλιο του νεαρού Σλοβένου, μάλιστα, «μιλά» από μόνο του!

Anamaria Goltes

Το μοντέλο από τη Σλοβενία γεννήθηκε το 1998 και ασχολείται με το μόντελινγκ από πολύ μικρή ηλικία!

Μάλιστα, το 2013 σε ηλικία 15 ετών κέρδισε τα καθιερωμένα καλλιστεία για την πιο όμορφη έφηβο, που διοργανώνει κάθε χρόνο ένα γνωστό περιοδικό της πατρίδας της αφιερωμένο στην ηλικία αυτή.

Στον διαγωνισμό ομορφιάς με 140 υποψήφιες το μοντέλο πήρε το στέμμα και λίγα χρόνια αργότερα κέρδισε και την καρδιά Luka Doncic.

Δείτε την στο Instagram

Η Λουκάνα (κατά το Brangelina) όπως χαϊδευτικά αυτοαποκαλείται, συχνά-πυκνά ποστάρει φωτογραφίες της με ή χωρίς τον αγαπημένο της Λούκα με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη.

Anamaria Goltes Anamaria Goltes Anamaria Goltes Anamaria Goltes Anamaria Goltes Anamaria Goltes Anamaria Goltes Anamaria Goltes Anamaria Goltes Anamaria Goltes Anamaria Goltes Anamaria Goltes Anamaria Goltes Anamaria Goltes Anamaria Goltes Anamaria Goltes Anamaria Goltes Anamaria Goltes Anamaria Goltes Anamaria Goltes Anamaria Goltes



Spread the love