Spread the love


Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος εντυπωσίασε όλους όσους τον είδαν να συνοδεύει μια πανέμορφη ξανθιά κοπέλα στο Ηρώδειο, που φορούσε διάφανο φόρεμα, και όλα τα μάτια καρφώθηκαν πάνω της.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος πήγε στο Ηρώδειο συνοδευόμενος από νεαρή ξανθιά κοπέλα, που έκλεψε τις εντυπώσεις. Η συνοδός του τραγουδιστή επέλεξε γι’ αυτή την εμφάνισή της να φορέσει ένα μακρύ μαύρο φόρεμα που έδενε στον λαιμό.

Ωστόσο, δεν υπολόγισε ότι οι φωτογράφοι θα την απαθανατίσουν στο πλευρό του Λάμπη Λιβιεράτου καθώς έχουμε και αρκετό καιρό να τον δούμε με κάποια γυναίκα.

Φαίνεται πως ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει νέο έρωτα στην ζωή του! Μπορεί να πέρασε δύσκολα στην προσωπική του ζωή, μετά το διαζύγιο με την Εύη Αδάμ και κάποιες αποτυχημένες σχέσεις, αλλά ο γνωστός τραγουδιστής προχωράει μπροστά.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με νέα ξανθιά συνοδό στα σκαλιά του Ηρωδείου, όπου πήγε για να παρακολουθήσει το «Bejart Ballet», με μια πανέμορφη γυναίκα, αγνώστων στοιχείων.

Βέβαια, μπορεί να πρόκειται για μια απλή φίλη του αλλά οι δυο τους φαινόντουσαν αρκετά ευδιάθετοι και γελούσαν ο ένας με τον άλλον. Έτσι δεν είναι απίθανο η ξανθιά καλλονή να είναι ο νέος έρωτας στην ζωή του τραγουδιστή!

Δείτε τον Λάμπη Λιβιεράτο στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες τους που ακολουθούν:

Ηρώδειο Ηρώδειο Ηρώδειο Ηρώδειο Ηρώδειο Ηρώδειο Ηρώδειο



Spread the love