Spread the love


Η ιέρεια του καλοκαιριού Ασημίνα Ιγγλέζου για ακόμα μια φορά με το κορμί της σαρώνει την Μύκονο, αφού όταν φορέσει το μαγιό της και ποζάρει τότε πραγματικά κάνει θαύματα, και σταματάμε ότι κάνουμε για να τη χαζέψουμε. Και αυτή το νέο της «χτύπημα» μας έρχεται από την Μύκονο, όπως και τα προηγούμενα, γιατί η Ασημίνα αγαπάει το νησί των ανέμων, αλλά και η Μύκονος με την σειρά της τη λατρεύει.

Αυτή η γυναίκα έχει βαλθεί να τρελάνει τα ανδρικά πλήθη, κάθε φορά που σκάει μύτη στην Μύκονο προκαλεί ταραχή, λες και το κάνει επίτηδες.

Έτσι συνέβη και πριν από λίγες ημέρες όταν η ξανθιά Ελληνίδα καλλονή, που αρνείται να αποχαιρετίσει το καλοκαίρι, ενώ εκείνο τουλάχιστον ημερολογιακά μας αποχαιρέτησε, πήγε για μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου «Blanc» που βρίσκεται στον Ορνό.

Με σούπερ αποκαλυπτικό μπικίνι, η ιέρεια του καλοκαιριού πόζαρε στην κάμερα θυμίζοντας σε μας, τους κοινούς θνητούς που έχουμε επιστρέψει στις δουλειές μας, ότι το καλοκαίρι καλά κρατεί.

Δείτε το άκρως αισθησιακό αποτέλεσμα στο βίντεο που ακολουθεί, σε μουσική του ταλαντούχου Dim Zach.

Δείτε τη στο το Facebook και στο Instagram

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Ασημίνα Ιγγλέζου (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

Η Ασημίνα Ιγγλέζου δεν παύει να προκαλεί (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

H Ασημίνα Ιγγλέζου στη Μύκονο, ποζάρει αισθησιακά (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Απολαύστε και 10 ζόρικα στιγμιότυπα από το παραπάνω βίντεο, γιατί όπως και να το κάνουμε η Ασημίνα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες, με φωτεινό χαμόγελο και τέλειο σώμα, που το ζηλεύουν πολλές 20χρονες.

Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου

Τέλος, με αφορμή το παραπάνω βίντεο και τα στιγμιότυπα, ας ρίξουμε και μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram, όπου πραγματικά μας εντυπωσιάζει και τις φωτογραφίες που επιλέγει να ανεβάσει.

Μάλιστα στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις ανέβασε στιγμιότυπα από το προηγούμενο βίντεο που πρωταγωνιστούσε ξανά στη Μύκονο, και προκάλεσε πανικό θέασης.

Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου

Είναι η πιο όμορφη Ελληνίδα μητέρα, που συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελινγκ, με χιλιάδες θαυμαστές μέσα και έξω από την χώρα.



Spread the love