Spread the love


Η Eva Longoria βολτάρει στην Μύκονο και την χουφτώνει ο σύζυγός της, που απέναντί της ήταν πολύ διαχυτικός. Η 42χρονη διάσημη Λατίνα ηθοποιός δεν έκρυβε την χαρά της.

Η Eva Longoria είναι από τους σταρ του Χόλλυγουντ που επέλεξαν το φθινόπωρο για να έρθουν στην Μύκονο και να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης.

Η Λατίνα ηθοποιός, που έγινε γνωστή στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό μέσα από την σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση», εντοπίστηκε από την κάμερα να σεργιανίζει στα Ματογιάννια έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, επιχειρηματία Jose Antonio Baston, με τον οποίο συμπλήρωσε έναν χρόνο γάμου τον Μάιο.

Μαζί με το ζευγάρι ήταν και μερικοί καλοί φίλοι, μεταξύ των οποίων ο συνάδελφος της Longoria και πρωταγωνιστής του Prison Break, Amaury Nolasco, ο οποίος εκτελούσε χρέη ξεναγού, αφού έχει ξαναβρεθεί στο νησί των Ανέμων.

Η 42χρονη Eva με κάποια κιλά παραπάνω σε σχέση με το παρελθόν απόλαυσε την βόλτα της στα γραφικά στενοσόκακα, αλλά εκείνο που προξένησε μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως η Longoria αλλά και όλη η παρέα της κρατούσαν στο χέρι από ένα ποτό που προμηθεύτηκαν από το σκάφος που φιλοξενούνται, επειδή έμαθαν πως η dolce vita στην Μύκονο κοστίζει!

Δείτε την σελίδα της evalongoria.com

Δεν γνωρίζουμε αν το έκανε για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, πάντως στην συνέχεια, μαζί με τον σύντροφό της επισκέφθηκε το γνωστό bar restaurant, Sea Satin. Όπως θα δείτε στα αποκλειστικά πλάνα, o κύριος Baston παραήταν διαχυτικός απέναντι στην σύζυγό του, καθώς κάποια στιγμή καθώς περπατούσαν πλάι-πλάι χτύπησε τον γλουτό της!

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Crazy Hair Don’t Care! #Vacation

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Longoria Baston (@evalongoria) στις


Δείτε και ορισμένες φωτογραφίες της Eva Longoria από Μύκονο και Σαντορίνη που είχε επισκεφτεί πριν, που δημοσίευσε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και διαφήμισε την χώρα μας στους εκατομμύρια φίλους της που την ακολουθούν:

Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria



Spread the love