Spread the love


Η πανέμορφη τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα φωτογραφήθηκε από το Down Town και ξομολογήθηκε ότι έχει κάνει μπότοξ και ότι την: «έχουν φλερτάρει γυναίκες αρκετές φορές. Νορμάλ μου φαίνεται»..

Η Χριστίνα Κολέτσα ελκει την καταγωγή της από την όμορφη Βέροια, και γρήγορα κατέκτησε μια θέση στην ελληνική show biz. Αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε με μαγιό στο περιοδικό Down Town και αποκάλυψε, μάλιστα, χωρίς κανένα κόμπλεξ, ότι κάνει μπότοξ.

«Μου αρέσει το πρόσωπό μου να φαίνεται ωραίο. Κάνω μπότοξ και δεν το κρύβω. Γιατί να μην το πω; Το θεωρώ γελοίο να το κρύβεις, γιατί πρώτα απ’ όλα φαίνεται. Τι να λέω, ότι έχω καλό DNA; Δεν το κάνω όμως με μανία. Το κάνω γιατί θέλω να μου αρέσει αυτό που βλέπω στον καθρέφτη μου. Το πρόβλημα των ανθρώπων δεν νομίζω ότι είναι ο χρόνος που περνάει, αλλά ο φόβος του θανάτου. Νιώθουμε πως όταν μεγαλώνουμε πλησιάζουμε προς το τέλος, γι’ αυτό μπαίνουμε στη διαδικασία να αλλάζουμε πράγματα πάνω μας», δηλώνει η τραγουδίστρια στο περιοδικό.

Η Χριστίνα Κολέτσα αποκάλυψε ακόμα ότι ασχολείται και με την ψυχολογία, πέρα από το τραγούδι:

«Θέλω να κάνω κάποιες σπουδές πάνω σε αυτό. Δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ επαγγελματικά, αλλά το ψάχνω πολύ. Παράλληλα, κάνω προσωπική ψυχοθεραπεία τα τελευταία πέντε χρόνια. Το ξεκίνησα στο πλαίσιο μιας εσωτερικής αναζήτησης που βίωνα. Κατάλαβα αμέσως ότι αυτό το πράγμα με βοηθάει να έρθω κοντά στον εαυτό μου. Από πολύ μικρή ψαχνόμουν. Διάβαζα πολύ, αναζητούσα νέα πράγματα στην ζωή μου, σπούδασα διάφορα πράγματα. Ποτέ δεν επαναπαυόμουν».

Στη συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το φλερτ που έχει δεχτεί από άνδρες και γυναίκες και απαντά για το αν θα τη δούμε στο Survivor.

Σε φλερτάρουν όταν είσαι στην πίστα;

Έχω αντιληφθεί πολλές φορές άντρες να με φλερτάρουν την ώρα που τραγουδάω. Και φυσικά πολλές φορές έχω αντιληφθεί και το αντίθετο, δηλαδή γυναίκες να με κοιτούν με απέχθεια. Μετά όμως, μόλις ανταλλάξουμε μερικά βλέμματα και καταλάβουν ότι δεν είμαι ανταγωνιστική, τα βρίσκουμε.

Γυναίκες σε έχουν φλερτάρει;

Ναι, αρκετές φορές. Νορμάλ μου φαίνεται. Δεν ήμουν θετική, αλλά ποτέ δεν ήμουν απότομη ή αγενής. Δεν μου φαίνεται περίεργο.

Έγινες γνωστή μέσα από το Fame Story. Τώρα που τα realities είναι ξανά στη μόδα θα πήγαινες σε ένα παιχνίδι τύπου Survivor;

Αν και γενικά δεν βλέπω τηλεόραση, κατάλαβα τον χαμό που έγινε με το Survivor μέσω των social media. Το να πας ως παίκτης για την εμπειρία δεν μου φαίνεται κακό. Δεν θα με χαλούσε να πάω στον Άγιο Δομίνικο και να ζήσω όλο αυτό.

Σου έχει γίνει πρόταση;

Συζήτησα φέτος κάποια πράγματα, αλλά δεν προέκυψε κάτι. Δεν ήταν για το Survivor, ήταν για κάτι άλλο παρόμοιο. Αν μου δοθεί η ευκαιρία να πάω, θα το κάνω μόνο και μόνο γιατί δεν θα μπορούσα αλλιώς να ζήσω κάτι τέτοιο.

Δείτε την στο Facebook το Facebook II και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε παλαιότερο αφιέρωμα του Lifeviews.gr με τις πιο «καυτές» της πόζες» (ΦΩΤΟ)

Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα

Χριστίνα Κολέτσα

Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα Χριστίνα Κολέτσα



Spread the love