Spread the love


Η Ελληνίδα ηθοποιός Χριστίνα Παππά διατηρεί ένα καλλίγραμμο κορμί με σέξι «χυμώδης» καμπύλες ακόμα και στα 48 της χρόνια, λες και ο χρόνος δεν κυλά από πάνω της. Απολαμβάνει την Μύκονο, κι εμείς τις φωτογραφίες της.

Η Χριστίνα Παππά, μοιάζει ακόμα με το κοριτσάκι που γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες της στον Ελληνικό κινηματογράφο. Η ταλαντούχα βολιώτισσα συνεχίζει να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής, τον έρωτα, και τις διακοπές της διατηρώντας το σώμα της σε πολύ καλή κατάσταση και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για να την προσέχουμε.

Η 48χρονη ηθοποιός στο βίντεο κολυμπάει με μπικίνι μαγιό που τονίζει τις σέξι καμπύλες της και προκαλεί πανικό στο Instagram.

Το χαμόγελό της είναι το σήμα κατατεθέν της, αλλά όταν φοράει το μαγιό της τότε δύσκολα ξεκολλάμε τα μάτια μας από πάνω της.

Αυτή τη φορά έβαλε το μπικίνι μαγιό και έριξε πάνω της μακρύ αέρινο φόρεμα θαλάσσης, και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε παραλία της Μυκόνου.

Η Χριστίνα Παππά συναντήθηκε πριν λίγες ημέρες στην παραλία με την Μαριάντα Πιερίδη και τον σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση.

Αυτή της η εμφάνιση μας έκανε να ρίξουμε μια ματιά στις τελευταίες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που με 1,655 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα περισσότερων από 57 χιλιάδες φίλους της που την ακολουθούν.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε ακόμα:

Αφιέρωμα: H Χριστίνα Παππά μας κόλασε στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Χριστίνα Παππά (ΦΩΤΟ)

Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά

Θαυμάστε τη και ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές της πόζες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Χριστίνα Παππά

Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά Χριστίνα Παππά



Spread the love