Spread the love


Για την Ελευθερία Ελευθερίου, μπορεί το καλοκαίρι να μην πέρασε, αλλά σαν μια όμορφη σταρ της σόουμπιζ συνεχίζει ακάθεκτη τα μπάνια της και τις εξορμήσεις της σε γνώστη παραλία για να απολαύσει στις αρχές του φθινοπώρου τον ήλιο και την θάλασσα.

Σε παραλία λοιπόν μεταξύ άλλων ο φωτογραφικός φακός εντόπισε και την ελαφρώς «τσουπωτούλα», πιο «ζουμερή» θα ήταν η κυριολεκτική έκφραση, Ελευθερία Ελευθερίου!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με στενό μπεζ ολόσωμο μαγιό που αποδείκνυε περίτρανα ότι οι γυναίκες με καμπύλες είναι τελικά αυτές που τραβάνε την προσοχή των αντρών, στην παραλία αλλά και στην ζωή.

Η Ελευθερία δεν έδειχνε να ενοχλείται από τα βλέμματα των υπόλοιπων λουόμενων τα οποία ήταν καρφωμένα πάνω της, γιατί όπως και να το κάνουμε έχει στο κορμί της μαγνήτη, για να τραβά τα βλέμματα.

Αν και δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση υπέρβαρη, το ύψος της δεν της επιτρέπει παρασπονδίες και μάλλον αυτά τα 2-3 κιλά ήρθαν και έκατσαν, και την έκαναν πιο καμπυλωτή.

Δείτε το βιογραφικό της στη wikipedia.org

Ακούστε το oλοκαίνουργιο της τραγούδι σε μουσική και στίχους του Βασίλη Καρρά:

Δείτε την στο Twitter στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Απολαύστε και άλλο «καυτό» αφιέρωμα του Lifeviews.gr στην Ελευθερία ( ΦΩΤΟ+VIDEO)

Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου

Δείτε και ορισμένες πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της Ελευθερία Ελευθερίου που έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου

«O οργανισμός μας τα συνηθίζει όλα. Ακόμα και την πείνα. Και στη ζωή μου έχω περάσει περιόδους «πείνας»

Η Ελευθερία Ελευθερίου μάλιστα πριν λίγες ημέρες μίλησε για το εάν δέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει στο περσινό «Survivor» και εάν το σκέφτεται να το πράξει φέτος, σε συνέντευξη στο «Down Town» της Κύπρου.

Όπως είπε, ισχύει το γεγονός ότι δέχθηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο «Survivor» αλλά την απέρριψε, καθώς εκείνο το διάστημα βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεργασία της με τον Βασίλη Καρρά και τον Νότη Σφακιανάκη.

«Δεν μπορούσα να πάω, απ’ τη στιγμή που είχα ήδη μία δουλειά και δεν θα τους παρατούσα σε καμία περίπτωση. Δεν “κρεμάω” συνεργάτες ποτέ. Απ΄ την άλλη, δεν είχα ιδέα πώς θα ήταν αυτό το παιχνίδι. Δεν ήξερα αν θα πήγαινε καλά, τι αποτέλεσμα θα είχε. Δεν σκέφτηκα καν την προβολή, που θα μου προσέφερε όλο αυτό».

Όσον αφορά το εάν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στα γυρίσματα και τις συνθήκες διαβίωσης, απάντησε, «νομίζω πως ναι. Πάντα είχα σχέση με τον αθλητισμό και με τα sports. Δεν είμαι αγύμναστη. Και ο οργανισμός μας τα συνηθίζει όλα. Ακόμα και την πείνα. Και στη ζωή μου έχω περάσει περιόδους «πείνας»! Εννοώ όταν έκανα διατροφή και πρόσεχα το σώμα μου. Ζούσα και με λίγο φαγητό τότε. Αυτά τα συνηθίζεις. Από την άλλη, θα δοκίμαζα το διαφορετικό, θα το έβλεπα σαν να κάνω camping».

Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου Ελευθερία Ελευθερίου



Spread the love