Spread the love


Όπως και στα βραβεία MAD η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει με το κοντό αγορίστικο μαλλί και με εμφάνιση που θα συζητηθεί!

Είναι από τις γυναίκες που της αρέσει να πειραματίζεται με τα μαλλιά της και αρέσκεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην εμφάνισή της.

Η Ελένη Φουρέιρα υιοθέτησε ξανά το στιλ με το κοντό αγορίστικο μαλλί για τις ανάγκες της νέας της φωτογράφισης που αναμένεται πολύ… hot.

Δείτε τη σελίδα της elenifoureira.gr, στο Facebook και στο Instagram

Την ώρα που ο αγαπημένος της, Αλμπέρτο Μποτία, είναι στο Τορίνο για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους, η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να… αναστατώσει τους διαδικτυακούς φίλους της.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια για τις ανάγκες φωτογράφισης όπως και στα βραβεία MAD φόρεσε -πιθανόν- μία μαύρη περούκα, ένα δερμάτινο μπουφάν το οποίο ήταν ανοιχτό και δεν φορούσε εσώρουχο.

Λεπτομέρειες πολλές δεν γνωρίζουμε μιας και η τραγουδίστρια ​με τη φωτογραφία που ανέβασε στα instastories της αρκέστηκε να δείξει μόνο το σέξι look της.

Βέβαια, η ίδια η Φουρέιρα ανέβασε τη σχετική φωτογραφία για να δείξει το κοντό μαλλί της, απλά όλως τυχαίως ξέχασε να φορέσει σουτιέν κάτι που προφανώς δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Φουρέιρα στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Με μαύρη περούκα και ένα δερμάτινο μπουφάν το οποίο είναι ανοιχτό η Ελένη ποζάρει χωρίς στηθόδεσμο και ήδη η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη.

Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα  Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη ΦουρέιραΕλένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα Ελένη Φουρέιρα

 

 

 



Spread the love