Spread the love


Η Ελίνα Καντζά υπήρξε το απόλυτο θηλυκό των 90’s με υπέροχες φωτογραφήσεις που ακόμα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε. Τώρα, στα δεύτερα «αντα» συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στις αντρικές φαντασιώσεις.

Από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram ήταν μια φωτογραφία της (όχι σε καλή ανάλυση) που την εμφάνιζε ξαπλωμένη την Ελίνα Καντζά, τόπλες και με ψηλοτάκουνα να ποζάρει, προκαλώντας πανικό στους πολυάριθμους θαυμαστές της, εντός και εκτός Ελλάδας.

Μολονότι διανύει τα δεύτερα «άντα» της, η Ελίνα Καντζά παράμένει μία από τις γυναίκες που στοιχειώνουν τις αντρικές φαντασιώσεις, και φροντίζει να το αποδεικνύει με τις σέξι αναρτήσεις της.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook το και στο Instagram

Η φωτογραφία, σημειωτέον, είναι από παλαιότερη φωτογράφιση της εκρηκτικής καλλονής στο Playboy, η οποία θέλησε μάλλον να «φρεσκάρει» τη μνήμη όσων την ακολουθούν στο Instagram.

Τους καλοκαιρινούς μήνες βρίσκεται στο Νησί των Ανέμων,που διατηρεί κατάστημα με χειροποίητα κοσμήματα, και αναστατώνει στο πέρασμά της τους λουόμενους!

Η Ελίνα Καντζά που μπορεί να μεγαλώνει όμως έχει κορμί που το ζηλεύουν πολύ μικρότερες γυναίκες από αυτή, γιατί είναι πολύ γυμνασμένο και διαθέτει τις κατάλληλες καμπύλες.

Η Ελίνα δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό στα social media και να προκαλεί εγκεφαλικά στους διαδικτυακούς της φίλους.

Το εκρηκτικό μοντέλο των 90’ς, που σημάδεψε τις αντρικές καρδιές με τις φωτογραφήσεις της, μπορεί να πέρασε το κατώφλι των 40 αλλά συνεχίζει να αποδεικνύει ότι το κορμί της συγκρίνεται με 20χρονης.

Μόνιμη κάτοικος της Μυκόνου έχει γίνει τα τελευταία 7 χρόνια περίπου η Ελίνα Καντζά αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κατοικοεδρεύει στο «νησί των Ανέμων».

Το πρώην μοντέλο και ο αγαπημένος της dj.Ras ζουν και εργάζονται στο εκεί συνδυάζοντας χαρά και εργασία ή πιο απλά δουλειά και διακοπές!

Απολαμβάνει τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία της στη Μύκονο και προκαλεί «εγκεφαλικά» με τις πόζες της.

Η όμορφη Ελίνα φορά τα σούπερ σέξι μπικίνι της και χαίρεται το καλοκαίρι, χωρίς να παραλείπει να ποστάρει φωτογραφίες της στα social media.

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram γεμίζει με αποκαλυπτικά στιγμιότυπα και οι followers της χαρίζουν χιλιάδες likes και σχόλια, που αναφέρονται στις πλούσιες αναλογίες της.

Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά Ελίνα Καντζά

Δείτε ακόμα: 

Η Ελίνα Καντζά κάνει διακοπές και «τρελαίνει» το Instagram (ΦΩΤΟ)

Ελίνα Καντζά: Διαφημίζει την Μύκονο με το κορμί της (ΦΩΤΟ)

Ελίνα Καντζά: Η σέξι 40χρονη της Μυκόνου

H Ελίνα Καντζά έκανε όλους να γυρίσουν



Spread the love