Spread the love


Το έχουμε γράψει πολλές φορές, ότι όποιος ψάχνει βρίσκει. Έτσι μετά από ενδελεχή έρευνα στον αχανή χώρο του διαδικτύου βρήκαμε τον απολυτό λογαριασμό Instagram, γεμάτο υπέροχα κορίτσια που ξέρουν να ποζάρουν, για να εκτοξεύσουν την φαντασία μας στα ύψη.

Είναι ο λογαριασμός που τα έχει όλα. Ζουμερά στήθη, υπέροχα οπίσθια και κορίτσια γεμάτα χάρη να ποζάρουν τα με χαμόγελο αναδεικνύοντας τα πιο όμορφα σημεία τους, αφού διαθέτουν κορμιά που εύκολα μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως το «τέλειο όπλο».

Έτσι, ετοιμάσαμε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιερέμα με 50 γυναικείες πόζες που πραγματικά μας προκάλεσαν την φαντασία μας και αξίζει να δεις, και να ακολουθήσεις, γιατί ξεφεύγει εντελώς από τα συνηθισμένα.

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια για αυτό σταματάμε να περιγράφουμε. Το λόγο έχουν μόνο οι «ζουμερές και γεμάτες φαντασία κοπέλες που βρήκαν ένα πολύ ευφάνταστο τρόπο να δείξουν τα κάλλη τους.

Δεν υπάρχει Βραζιλιάνα που να μην έχει κάνει το διορθοματάκι της. Λίγο μυτούλα, λίγο βυζάκι, λίγο bottoxάκι. Όλες φυσικά είναι κούκλες από τη φύση, αλλά με λίγο βοήθεια γίνονται θαύματα.

Η ομορφιά λένε πως είναι υποκειμενική. Έχουμε γνωρίσει «αντικειμενικά» πολύ όμορφες κοπέλες, οι οποίες είχαν την αύρα μαρουλιού. Και αντίστοιχα κοπέλες «μέτριες» στην εμφάνιση τους, που όταν αρχίζεις να μιλάς μαζί τους, τις ερωτεύεσαι.

Οι Βραζιλιάνες λοιπόν έχουν όλο το πακέτο. Είναι όμορφες «αντικειμενικά», έχουν μία απίστευτη αύρα, γελάνε δυνατά και είναι sexy. Τι άλλο να θέλει μία γυναίκα;

Δείτε το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram



Spread the love