Spread the love


Είναι γεγονός πως θέλουμε τις τραγουδίστριες να εμφανίζονται σέξι πάνω στην πίστα αφού αυτό όπως και να το κάνεις ελκύει περισσότερο αντρικό κοινό. Αυτό έκανε και η Έρη Ζώρα, η οποία κατάφερε να κολάσει όσους βρίσκονταν στα πρώτα τραπέζια με το καυτό ατύχημα της.

Όμως παρατηρούμε ότι τα τελευταία χρόνια κάποιες τραγουδίστριες το τερματίζουν τελείως.

Άλλο σέξι και άλλο ότι βρέξει ας κατεβάσει. Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει η Έρη Ζώρα η οποία το προσπάθησε πολύ ωστόσο φαίνεται πως δεν της βρήκε.

Δείτε την στο Facebook και το Twitter

Η Έρη Ζώρα είναι τραγουδίστρια που όταν ανεβαίνει στη πίστα κόβει την ανάσα όχι μόνο για τις ερμηνευτικές της ικανότητες αλλά και για το κορμί της που είναι δυναμίτης.

Δείτε ακόμα: Έρη και Λιούμπα Ζώρα μαζί με κολασμένα bikini στη Μύκονο (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Όπως θα δείτε στη παρακάτω φωτογραφία η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο μαγαζί που τραγουδά στην Πάτρα και έδειξε κάτι περισσότερο από τα αναμενόμενα στην πίστα, και αυτό έφερε παραλήρημα χαράς στους θαμώνες, αφού τα μάτια τους καρφώθηκαν κάτω από το φουστάνι της!

Έρη Ζώρα

Η μελαχρινή τραγουδίστρια  και άλλες φορές έχει προκαλέσει πανικό στον ανδρικό πληθυσμό με τις καυτές εμφανίσεις που επιλέγει στα προγράμματα που παρουσιάζει στα μπουζούκια.

Και για αυτό θα σας παρουσιάσουμε και άλλα πειστήρια από τις πίστες και τις εμφανίσεις, αλλά και εκτός…

Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα

Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα Έρη Ζώρα

 

 

 



Spread the love