Spread the love


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η πανέμορφη αθλητική συντάκτρια, και παίκτρια του Survivor, έκανε ίσως την πιο εντυπωσιακή της εμφάνιση στα ελληνικά media με το κόκκινο bikini της με σε πισίνα στην Ρόδο.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την αποχώρησή της από το διάσημο τηλε-παιχνίδι «Survivor» απολαύσαμε τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά, και να χαλαρώσει.

Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ και πρώην παίκτρια του παιχνιδιού επιβίωσης έχει χιλιάδες followers και φροντίζει να τους χαρίζει με όμορφες αναρτήσεις της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram φωτογραφίες και πόζες.

Το νησί των Ιπποτών αντελήφθησαν την παρουσία της και αισθάνθηκαν πολλοί τυχεροί, αφού το φετινό καλοκαίρι, και μετά τον σάλο που είχε δημιουργήσει με την εκρηκτική της παρουσία στο Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη με τη σέξι εμφάνισή της.

Η «καυτή» αθλητικογράφος πριν επιστρέψει στα γήπεδα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις διασκέδασε στην όμορφη Ρόδο, αφήνοντάς μας να «χαζέψουμε» το όμορφο κορμί της.

Η παίχτρια των διάσημων μάλιστα «άναψε φωτιές» μέσα στο κόκκινο μπικίνι της, απολαμβάνοντας τις βουτιές της στην πισίνα μαζί με τον παίχτη των μαχητών Κωνσταντίνο Βασάλο.

Οι δυο τους άλλωστε είχαν αναπτύξει μια πολύ τρυφερή φιλία μέσα στο παιχνίδι και παραμένουν κολλητοί και εκτός Survivor. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που βρέθηκαν μαζί στη Ρόδο, όπου συνάντησαν και άλλους πρώην παίχτες από τον Άγιο Δομίνικο.

Θαυμάστε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως και να έχει, ο φωτογραφικός φακός την συνέβαλε σε στιγμές που δύσκολα μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας, αφού η Ευρυδίκη είναι μια Θεά.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Ευρυδίκη Βαλαβάνη Ευρυδίκη Βαλαβάνη Ευρυδίκη Βαλαβάνη Ευρυδίκη Βαλαβάνη Ευρυδίκη Βαλαβάνη Ευρυδίκη Βαλαβάνη Ευρυδίκη Βαλαβάνη Ευρυδίκη Βαλαβάνη Ευρυδίκη Βαλαβάνη Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Δείτε ακόμα:

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη με μαγιό πριν ακόμα μπει στο Survivor (ΦΩΤΟ)

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη του Survivor με εσώρουχα (ΦΩΤΟ)

Τα σπάνε τα «καυτά» κορίτσια του Survivor (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Οι σέξι Ελληνίδες του Survivor μας καθηλώνουν (ΦΩΤΟ)



Spread the love