Spread the love


Η Ελληνίδα ηθοποιός Δωροθέα Μερκούρη ξεσηκώνει πάντα την αντρική φαντασία σε κάθε της εμφάνιση, όταν όμως ποζάρει γυμνή τότε την απογειώνει. Απολαύστε ένα αφιέρωμα σε μια Ελληνίδα που μας κάνει υπερήφανους και δικαίως την αναφέρουν ως την Ελληνίδα Σοφία Λόρεν.

Η Ελληνοϊταλίδα καλλονή Δωροθέα Μερκούρη, η οποία συµπληρώνει δύο χρόνια σχέσης µε τον 51χρονο σύντροφό της Άνταµ και δεν διστάζει να το µοιραστεί µε τους διαδικτυακούς φίλους της µέσα από τον προσωπικό λογαριασµό της στο Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στο site της doroteamercuri.net

Η ηθοποιός τα τελευταία τρία χρόνια µένει µόνιµα στην Ελλάδα, σε ένα πανέµορφο σπίτι στην Πλάκα.

Προτιµά να κρατά ένα χαµηλό προφίλ όσον αφορά τα προσωπικά της και για τον λόγο αυτό οι φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της από τις πρόσφατες διακοπές της στα ελληνικά νησιά µε τις κόρες της και τον επιχειρηµατία σύντροφό της δείχνουν πως η σχέση τους γίνεται όλο και πιο σηµαντική.

«Η ∆ωροθέα την τελευταία πενταετία είδε την προσωπική ζωή της στην πρώτη γραµµή των media», σχολιάζει καλός φίλος και συνεργάτης της, συνεχίζοντας: «Από τη µια η παλιά της σχέση µε τον επιχειρηµατία Μάκη Παντζόπουλο, από την άλλη η σχέση που είχε µε τον δηµοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, δηµιούργησαν θέµα στην ίδια, αφού επιθυµεί να µην ασχολείται κανείς µε τη ζωή και τα παιδιά της».

Η πανέµορφη ∆ωροθέα, που έχει κάνει µεγάλη καριέρα ως µοντέλο, ενώ διατηρεί φιλική σχέση µε τη Μόνικα Μπελούτσι, έχει βρει, όπως όλα δείχνουν, τον έρωτα στο πρόσωπο του Ανταµ, µε τον οποίο έκλεισαν δύο υπέροχα χρόνια σχέσης.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι το ζευγάρι έκανε καλοκαιρινές αποδράσεις σε πολλά νησιά της Ελλάδας µαζί µε τις δύο κόρες της ∆ωροθέας, Ηλέκτρα και Γαία, οι οποίες παίζουν πολύ σηµαντικό ρόλο στη ζωή της.

Δωροθέα Μερκούρη

Στη συνέχεια βρέθηκαν στη Μύκονο, που, σύµφωνα µάλιστα µε πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της ηθοποιού, ήταν ένα ταξίδι-έκπληξη που ενθουσίασε τη ∆ωροθέα και έγινε για να γιορτάσουν την επέτειο των δύο υπέροχων χρόνων που είναι µαζί, έγραφε το gossip-tv.gr

Θα πρεπει να επισημάνουμε ότι η 43χρονη σήμερα Δωροθέα είναι Ελληνοϊταλίδα (από Ελληνίδα μητέρα και Ιταλό πατέρα) και γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1974 στο Τορίνο της Ιταλίας, και το ύψος της που γράφει στην αστυνομική της ταυτότητα είναι 1,7 μέτρα.

Υπήρξε ένα από τα πιο «hot» μοντέλα της δεκαετίας που πέρασε.

Ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο σε ηλικία 17 ετών και ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε στην Αμερική για να συνεχίσει τις σπουδές χορού που έκανε από μικρή. Παράλληλα σχεδόν ασχολήθηκε με την υποκριτική η οποία την κέρδισε.

Πέρα από τα ελληνικά, μιλάει τέσσερις ακόμα γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά.
Υπήρξε παντρεμένη για επτά χρόνια με τον Ολλανδικής καταγωγής κομμωτή Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ, με τον οποίο απέκτησε και δύο κόρες, και πλέον ζει μόνιμα στη Ρώμη.

Η Δωροθέα Μερκούρη, είναι από τις γυναίκες που μαγνητίζουν τα βλέμματα χωρίς να προσπαθήσουν ιδιαίτερα.

Δείτε και την υπέροχη σελίδα της στο διαδίκτυο όπου έχει δημοσιεύσει κόπιες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της και μάλιστα με αυτόγραφο για τους φίλους της: doroteamercuri.net

Δείτε τη στο Twitter το Instagram και στο Facebook

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Η Δωροθέα Μερκούρη, η δική μας Bellucci στα πρώτα της γυμνά (ΦΩΤΟ)

Δωροθέα Μερκούρη

Δείτε ορισμένες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη Δωροθέα Μερκούρη

Δωροθέα Μερκούρη



Spread the love