Spread the love


Όμορφη σαν πορσελάνινη κούκλα, με θεϊκές αναλογίες και ταπεραμέντο, μπορεί να έγινε γνωστή από τη σειρά «Μπρούσκο» του Ant1, αλλά από πίσω της κρύβει τόσα πολλά. Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι Θεσσαλονικιά και στα 14 της ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, έπειτα από παρότρυνση της Υβόννης Μπόσνιακ. Μόλις τελείωσε το σχολείο έφυγε στο εξωτερικό, όπου και συνεργάστηκε με ένα μεγάλο γραφείο στο Παρίσι μέσω του οποίου έκανε και την διαφημιστική καμπάνια των καλλυντικών «Shu Uemura».

Έκτοτε, μετρά συνεργασίες με σχεδιαστές αλλά και δεκάδες φωτογραφήσεις σε μεγάλα περιοδικά.

Η 21χρονη καλλονή, όμως, ακολούθησε άλλη μια μεγάλη αγάπη, την υποκριτική! Έκανε τα πρώτα της δειλά βήματα μέσα από το σίριαλ του Ant1, ακολούθησαν συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις και συνεχίζει ακάθεκτη… αποδεικνύοντας ότι ήρθε για να απασχολήσει και να μείνει στο χώρο.

Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει κάνει χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έχει φωτογραφηθεί για κάποια από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας όπως η «Vogue», το «Elle» κ.ά. Σπουδάζει Δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο, ενώ ταυτόχρονα είχε κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο δημοφιλές σίριαλ «Μπρούσκο» στον ΑΝΤ1, το οποίο “έριξε” αυλαία στο τέλος της περσυνής σεζόν.. Ο χρόνος της μοιραζόταν ανάμεσα σε Κύπρο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Παρίσι, Λονδίνο – και αυτό, απ’ ό,τι φαίνεται, είναι μόνο η αρχή για τη -σούπερ- Κλέλια.

Το ξανθό κορίτσι με τα μάτια τα μελιά εκτός των άλλαω έχει κλέψει την καρδιά του ηθοποιού Ρένου Ρώτα, που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά επίσης του ANT1,  «Οι συμμαθητές».

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Σε κάθε περίπτωση, η Κλέλια ξεχωρίζει και για το λογαριασμό της στο Instagram, που όχι μόνο αξίζει να τον επισκεφθείς αλλά απαιτείται να τον «ξεκοκαλίσεις», ενώ επίσης θα καταλάβαιτε όλους τους λόγους που θα μπορούσε να είναι  «Άγγελος» της Victoria’s Secret.

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου Κλέλια Ανδριολάτου



Spread the love