Spread the love


Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός του Hollywood, Lindsay Lohan ξεκουράζεται απολαμβάνοντας το ήλιο, τη θάλασσα και τις χαρές του φθινόπωρου στη Μύκονο, όπου ο ήλιος ακόμα λάμπει.

Τις διακοπές της στη Μύκονο απολαμβάνει η Lindsay Lohan. Η διάσημη ηθοποιός «ψήφισε» για άλλη μια φορά το νησί της Μυκόνου για να χαλαρώσει και να περάσει όμορφες στιγμές.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός λατρεύει την χώρα μας και το έχει αποδείξει άλλωστε ανοίγοντας club με τον πρώην αγαπημένο της Ντένη Παπαγεωργίου, στο κέντρο της Αθήνας, στην Ιερά οδό, ξεσηκώνοντας τη νυχτερινή Αθήνα.

Μάλιστα, στον διεθνή τύπο, που συχνά γράφουν για τις διακοπές της στην Ελλάδα, στο νησί της Μυκόνου, και αρκετές φόρες έχουμε δει ο κόσμος να την αγκαλιάζει, και να θέλει να βγει μαζί της μια selfie.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Lindsay Lohan έχει κάνει τη Μύκονο – Αμερική, Αθήνα Πατήσια.. κι έτσι διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας για να προσελκύει κάθε χρονιά όλο και περισσότερους Αμερικάνους τουρίστες.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Iinstagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Lindsay Lohan Lindsay Lohan Lindsay Lohan Lindsay Lohan Lindsay Lohan Lindsay Lohan Lindsay Lohan Lindsay Lohan Lindsay Lohan Lindsay Lohan

Δείτε και ορισμένα ξεχωριστά βίντεο από τις διακοπές της στο νησί των ανέμων:








Spread the love