Spread the love


Ο λόγος για τις Νatasha Οakley – Devin Brugman που όταν φορέσουν τα bikini τους στην παραλία τότε δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τις κοιτάξει. Όλες τις εμφανίσεις τις κάνουν μαζί και είναι το πιο «καυτό» δίδυμο της show biz.

Η Νatasha Οakley είναι ένα πολύ εντυπωσιακό μοντέλο μαγιό από την Αυστραλία μοντέλο και blogger μόδας που μαζί με την Devin Brugman ίδρυσαν το blog «A Bikini A Day» με τεράστια επιτυχία. Τα δυο κορίτσια άρχισαν να σχεδιάζουν μαγιό για την εταιρεία τους και η φήμη τους απογειώθηκε.

Δείτε το «A Bikini A Day» στο Instagram

Η Νatasha Οakley και η σύντροφός της Devin Brugman κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι πριν βρουν την επιτυχία στο διαδίκτυο.

Μάλιστα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι λογαριασμός της εταιρείας τους «Tashoakley» στο Instagram ξεπέρασε 1,8 εκατομμύρια οπαδούς τον Μάιο του 2016.

Η Νatasha Οakley έχει γεννηθεί στην Αυστραλία, έζησε στο Maui πριν μετακομίσει στο Λος Άντζελες, της Καλιφόρνιας όπου ξεκίνησε την καριέρα της. Η αδερφή της Sophia Vantuno είναι και αυτή blogger και φωτογράφος.

Το blog της «A Bikini A Day» διαθέτει τμήμα «Quotes to Live By» που περιλαμβάνει αποσπάσματα από Marilyn Monroe και Blake Lively, μεταξύ των άλλων άλλων.

Τέλος, παρότι είναι συνεργάτιδες, υποβόσκει μια ευγενής κόντρα μεταξύ τους αφού υπάρχει μια διαφορά γύρω στους 500 χιλιάδες followers που τους χωρίζει στους λογαριασμούς που διατηρούν στο Instagram.

H Natasha Oakley με 3,554 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 1.9 εκατομμύρια ακόλουθοι, ενώ την Devin Brugman 1.3 εκατομμύρια με 2,592 δημοσιευμένες πόζες της.

Δείτε τη Natasha Oakley στο Instagram και την Devin Brugman στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες τους που ακολουθούν και βγάλτε μόνοι σας τα δικά σας συμπεράσματα για ποια κοπέλα είναι η πιο εντυπωσιακή:

Δείτε αυτά τα κορίτσια και σε άλλες κοινές τους εμφανίσεις, που τρέλαναν την παραλία:

Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman Devin Brugman



Spread the love