Spread the love


Η Federica Cloe είναι Ιταλίδα, και ο σύντροφός της αγωνίζεται σε ποδοσφαιρική ομάδα των Αθηνών. Ρίξαμε μια πιο προσεκτική ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram και διαπιστώσαμε ότι είναι κούκλα.

Ο λόγος για την «καυτή» σύντροφο του Ζοάν Οριόλ, που θέλησε να ενοχλήσει τους γείτονές της στην Αθήνα, παίζοντας μουσική πολύ δυνατά και χορεύοντας μόνο με τα απαραίτητα. Μάλιστα ανέβασε το βίντεο και μας εξέπληξε ευχάριστα.

Η Φεντερίκα Κλόι (Federica Cloe) ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τον Ισπανό άσο του Ατρόμητου και έχει σκοπό να κάνει θόρυβο με την εκρηκτική παρουσία της και το λαμπερό της χαμόγελο. Και όταν λέμε θόρυβο το εννοούμε, αφού ανέβασε βίντεο στο Instagram όπου έχει βάλει στη διαπασών τη μουσική με λεζάντα: «Ξέρω πως θα διώξω τους γείτονες μου από το σπίτι!».

Το ποστάρισμα συνοδεύεται από βίντεο, όπου η σέξι Φεντερίκα λικνίζεται σε Λάτιν ρυθμούς, φορώντας ένα κατακόκκινο κορμάκι.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι τραγουδίστρια, και μάλιστα διαθέτει βελούδινη φωνή και αισθησιακή.. εκτός από το υπέροχο σώμα της.

Δείτε την στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Federica Cloe Federica Cloe Federica Cloe Federica Cloe Federica Cloe Federica Cloe Federica Cloe Federica Cloe Federica Cloe Federica Cloe Federica Cloe Federica Cloe Federica Cloe Federica Cloe Federica Cloe Federica Cloe Federica Cloe Federica Cloe



Spread the love