Spread the love


Η Κατερίνα Νάκα διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα και ξέρει ν’ αναδεικνύει τα δυνατά της σημεία.

Η συμμετοχή της Κατερίνας Νάκα ξάφνιασε αρκετούς καθώς το όνομά της δεν είχε ακουστεί μέχρι την στιγμή που ταξίδεψαν για την Κουρούτα.

Δείτε την στο Facebook το και στο Instagram
Ωστόσο, η εκρηκτική τραγουδίστρια την προηγούμενη εβδομάδα αποχώρησε από το Survival και η συγκίνηση ήταν μεγάλη, τόσο από την πλευρά της όσο και από τους συμπαίκτες της, αφού δεν ήθελαν να την αποχωριστούν, καθώς η τραγουδίστρια ήταν η ψυχή της παρέας και βοηθούσε τις δουλειές της ομάδας.
«Όλα είναι θέλημα θεού, δεν ξέρω τι συνέβη.
Είμαι στεναχωρημένη, αλλά έχω απίστευτη δύναμη μέσα μου, το οποίο δεν θα με κάνει να πέσω ποτέ. Ήθελα το ταξίδι να κρατήσει παραπάνω γιατί έγινε πολύ ξαφνικά όλο αυτό, πήρα ξαφνικά την απόφαση να συμμετάσχω στο παιχνίδι, ήταν ένα τσακ.
Αισθάνεσαι ότι ζεις μια παράλληλη ζωή από αυτή που είναι απ’ έξω. Εδώ τελειώνει το δικό μου ταξίδι στο Survival, συγχαρητήρια στην Εβελίνα που παραμένει, εύχομαι ότι καλύτερο και στις δύο ομάδες. Αγαπώ πολύ την ομάδα μου και θα μου λείψουν όλοι, αλλά η ζωή συνεχίζεται και νιώθω καλά», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Νάκα, μετά την ανακοίνωση ότι αποχωρεί.

Η πρώην παίκτρια του Survival μπορεί να επέστρεψε στην Αθήνα και να οργανώνει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, αλλά δεν παραλείπει ν’ ανεβάζει φωτογραφίες και ν’ αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό!

Η Κατερίνα Νάκα λίγο πριν φύγει από την Κουρούτα, πόζαρε στην παραλία με το μικροσκοπικό της κόκκινο μαγιό. Η τραγουδίστρια το έχει και με το παραπάνω και μας αρέσει.
Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα   Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα  Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα


Spread the love