Spread the love


Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του στίβου, και χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη απόλαυσε τις διακοπές της στη Μύκονο, και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην παραλία φορώντας το μαγιό της.

Τη διάκριση που έλειπε από τη συλλογή της κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνο. Η πρωταθλήτριά μας πέρασε πάνω από τα 4,91 και αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια πετυχαίνοντας και πανελλήνιο ρεκόρ. Έγινε η πρώτη Ελληνίδα που έχει στην κατοχή της χρυσά μετάλλια από Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμιο και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι το 5ο χρυσό ελληνικό μετάλλιο από παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Δείτε το βιογραφικό της στη wikipedia.org

Η αγαπημένη Ελληνίδα αθλήτρια που πολλές φορές μας έκανε υπερήφανους, μετά τις νίκες της είπε να απολαύσει λίγο και το καλοκαίρι στο νησί των ανέμων, και οι φωτογραφίες της είναι τραβηγμένες την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017, και μάλιστα έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου, αφού τη διεθνή αθλήτρια δεν την έχουμε ξαναδεί στην παραλία.

Δείτε τη στο Facebook το Twitter και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κατερίνα Στεφανίδη Κατερίνα Στεφανίδη Κατερίνα Στεφανίδη Κατερίνα Στεφανίδη Κατερίνα Στεφανίδη Κατερίνα Στεφανίδη Κατερίνα Στεφανίδη Κατερίνα Στεφανίδη Κατερίνα Στεφανίδη Κατερίνα Στεφανίδη Κατερίνα Στεφανίδη



Spread the love