Spread the love


Η Kim Kardashian αναστάτωσε τους λουόμενους όταν εμφανίστηκε με αποκαλυπτικό μαγιό, και αλλαγμένη πολύ στο σώμα της, αφού είναι εμφανώς πιο αδύνατη, και με γυμνασμένους κοιλιακούς.

Έτσι, η Kim Kardashian που γνωρίζει πως να συντηρεί την δημόσια εικόνα της, άφησε τους παπαράτσι να την προσεγγίσουν στην έξοδό της για διασκέδαση στην παραλία με τη φίλη της Stephanie στο Malibu, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι φωτογραφίες της πολύ γρήγορα έκαναν το γύρο του κόσμου, αφού όλα τα εγνωσμένης αξίας παγκόσμια μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν μαζί της σχολιάζοντας τις πρόσφατες πόζες της στην παραλία.

Δείτε την σελίδα της: kimkardashianwest.com

«Πιο γυμνασμένη από ποτέ και ξανθιά πλέον είναι στα καλύτερά της, αφού μέχρι και στο πρόσωπο έχει γλυκάνει. Όμορφη και σέξι η Kim προκάλεσε παραλήρημα» με την νέα της εικόνα.

Τώρα για όσους τυχαίνει και δεν έχουν ακούσει τίποτα για την Kim, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι ένα διάσημο κορίτσι, μοντέλο, ηθοποιός, επιχειρηματίας, socialite και η αγαπημένη της τηλεοπτικής πραγματικότητας των ΗΠΑ.

Όταν παντρεύτηκε άλλαξε το επίθετό της σε Kim Kardashian West, είναι μητέρα ενός παιδιού, και γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1980, στο Beverly Hills, Καλιφόρνια, έχει ύψος: 1,59 μέτρα, και είναι μια Αμερικανίδα Αρμενικής καταγωγής, που έγινε διάσημη από το στιλ της, και τα υπερ-μεγέθη και πολύ προβεβλημένα οπίσθιά της.

Δείτε την στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Kim Kardashian: Αυτά είναι οπίσθιά της χωρίς photoshop (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Kim Kardashian (ΦΩΤΟ)

Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian



Spread the love