Spread the love


H Kristina Mendonca κατάγεται από την Αυστραλία, μεγάλωσε στο Newcastle και τώρα κατοικεί στο Sunshine Coast. Ο πατέρας της είναι Βραζιλιάνος και η μητέρας της Ολλανδέζα, και το αποτέλεσμα της μίξης τους το θαυμάζουμε στο κορμί της.

Η 20χρονη έχει εξελιχθεί σε ένα πανέμορφο μοντέλο bikini με εκπληκτικά χαρακτηριστικά προσώπου και πολύ καλλίγραμμη σιλουέτα, που όταν φοράει το μαγιό της και ποζάρει μπροστά στον φακό αγγίζει την τελειότητα.

Τα γαλάζια της μάτια, και η αθώα έκφραση του προσώπου της συνθέτουν μια κοπέλα που τρελαίνει τους φίλους που την ακολουθούν στις προσωπικές σελίδες που διατηρεί στα social media.

Στο Instagram με περισσότερες από 1,334 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή σε πάνω από 361 χιλιάδες ακόλουθους.

Σε παλαιότερη συνέντευξη είχε ρωτηθεί αν το Instagram την έχει βοηθήσει στην καριέρα σας;

«Με βοήθησε να κερδίσω περισσότερη αναγνώριση από τις εταιρείες, γεγονός που ενίσχυσε τη σταδιοδρομία ως αναγνωρισμένο μοντέλο μου. Ολόκληρο το πράγμα ξεκίνησε πραγματικά από το Instagram».

Ποια είναι τα μυστικά της επιτυχίας στο Instagram;

«Μου αρέσει να εκφράσω πολλά για την προσωπικότητά μου, και αυτό που μου αρέσει το κάνω. Όπως μου αρέσει να πηγαίνω στην παραλία, κι έτσι το Instagram μου προσφέρει πραγματικό θερινό θέμα, το οποίο αρέσει σε πολλούς follower τους αρέσει να με βλέπουν. Μου αρέσει να παρουσιάζω τον εαυτό μου ως ευτυχισμένο που αγαπά τον υγιεινό τρόπο ζωής, γιατί είναι μια πραγματική τάση ζωής που πολλοί άνθρωποι και εταιρείες αγαπούν.

Λατρεύει να δείχνει την χαλαρή προσωπικότητά της μέσω του Instagram, γιατί το βλέπει ως ένα επαγγελματικό εργαλείο μέσω του οποίου διαφημίζει την δουλειά της ως μοντέλο. Δεν κρύβει την αγάπη της για τις παραλίες κι αυτό φαίνεται από το μπικίνι της, που δεν το αποχωρίζεται.

Δείτε την και στο viviensmodels.com

Η Kristina δεν ασχολείται μόνο με το modeling αλλά εργάζεται και στην καφετέρια του πατέρα της στον ελεύθερο της χρόνο της, και λατρεύει να είναι μαζί με τα δύο σκυλιά της Jack and Bella.

Η 20χρονη είναι ένα από τα πιο «εκρηκτικά» νέα πρόσωπα μοντέλων που οι φωτογραφίες της κάνουν θραύση.

Δείτε τη στο το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις τελευταίες της φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό:

Η Kristina Mendonca: είναι το κορίτσι που θα σε αφήσει ξάγρυπνο (ΦΩΤΟ)

Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca



Spread the love