Spread the love


Η Μάγδα Τσέγκου συνεργάστηκε πολλά χρόνια με τον Γιώργο Αυτιά στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη του Σκάϊ. Πότε του μίλαγε στο αυτί από το κοντρόλ, πότε ήταν στο πλευρό του, αλλά τώρα ζούνε χωριστά, ακολουθώντας τον δικό της δρόμο.

Η Μάγδα Τσέγκου, μετά από χρόνια συνεργασία με τον Γιώργο Αυτιά, αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο. Στο μικρόφωνο της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», η δημοσιογράφος δηλώνει για τον τηλεοπτικό τους χωρισμό:

«Τα τελευταία δύο χρόνια ήμουν στο αφτί του Αυτιά. Τώρα είναι κάποιος άλλος στο αφτί του Αυτιά. Μια χαρά, πάρα πολύ ωραία! Καμιά φορά οι χωρισμοί είναι πολύ πιο ωραία από το να είσαι μαζί με κάποιον. Έχω να δω τον Γιώργο Αυτιά από τον Ιούλιο».

Μάγδα Τσέγκου: «Έφυγα από τον Γιώργο Αυτιά όπως έφυγε αυτός από τον Γιώργο Παπαδάκη».

Η πανέμορφη δημοσιογράφος έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό το δικό της ενημερωτικό site magdasnews.gr που βρίσκουμε πολύ ενημερωμένο, και μάλιστα ανέβασε τις δηλώσεις της τίτλο «Μάγδα Τσέγκου για Αυτιά: Καμιά φορά οι χωρισμοί είναι πολύ πιο ωραία από το να είσαι μαζί με κάποιον» και πηγή του άρθρου από το newsbeast.gr

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί:

Η δημοσιογράφος όμως στα 18 της υπήρξε μοντέλο μάλιστα το 1996 είχε συμμετάσχει στο σίριαλ «Σοφία Ορθή» ως ηθοποιός μοντέλο, όπου πρωταγωνιστούσαν η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μάγδα Τσέγκου Μάγδα Τσέγκου

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αγαπάει πολύ τις καταδύσεις και μάλιστα στο κανάλι της στο Youtube έχει ανεβάσει ένα βίντεο με την δράση της.

«Είναι το χόμπι που αγαπώ να κάνω κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς μου προσφέρει χαλάρωση ηρεμία και γεμίζει το μυαλό μου με υπέροχες εικόνες του βυθού» έγραψε η ίδια.

Απολαύστε τη και ορισμένες υπέροχες στιγμές της στο Instagram:

Μάγδα Τσέγκου Μάγδα Τσέγκου Μάγδα Τσέγκου Μάγδα Τσέγκου Μάγδα Τσέγκου Μάγδα Τσέγκου Μάγδα Τσέγκου Μάγδα Τσέγκου Μάγδα Τσέγκου Μάγδα Τσέγκου Μάγδα Τσέγκου Μάγδα Τσέγκου



Spread the love