Spread the love


Η διάσημη Γερμανίδα μοντέλο Micaela Schaefer θέλοντας να στηρίξει την υποψηφιότητα της καγκελαρίου Μέρκελ στον προεκλογικό αγώνα της λαμβάνει χώρα στη Γερμανία αυτό τον καιρό, ποζάρει διπλά της μόνο με το στρινγκ της και το σουτιέν.

Μάλιστα, για να λάβει ακόμη περισσότερη δημοσιότητα το θέμα της, δεν δίστασε να ανεβάσει και βίντεο στο Youtube προκαλώντας διάφορα σχόλια για την επίσκεψη της Angela Merkel στο διαμέρισμα της, στις 22 Σεπτεμβρίου 2017.

Δείτε το site της: micaela-s.de

Η Γερμανία έχει σήμερα εκλογές και η Micaela Schaefer (έχει γεννηθεί την 1 Νοεμβρίου 1983) στηρίζει με όλη της τη δύναμη του κορμιού της την καγκελάριο Angela Merkel! Προκλητικό θα πείτε, αλλά στον προεκλογικό αγώνα σημασία πάντα έχει το αποτέλεσμα, και η Micaela δείχνει με αυτό τον τρόπο ότι προσέγγισε τους αναποφάσιστους, που πάντα ήταν το πρόβλημα των εκλογών.

Δείτε το κανάλι της στο youtube.com

Θα πρέπει τέλος να αναφέρουμε ότι εκτός από μοντέλο η Micaela Schaefer είναι και τραγουδίστρια, ηθοποιός και «καυτή» DJ που εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση. Έχει κάνει πολλές γυμνές φωτογραφήσεις για όλα τα γνωστά αντρικά περιοδικά, και είναι πολύ αγαπημένη στη Γερμανία, αλλά σε σε όλο τον κόσμο.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κορίτσι ποτέ δεν σταματάει να προκαλεί, αφού αυτή ήταν ακόμα μια ευκαιρία και την Α. Μέρκελ να στηρίξει, αλλά και το κορμί της να προβάλει, αφού και αυτό το θέμα της «έπαιξε» στα περισσότερα μέσα ενημέρωσης της χώρας της, αλλά και γενικότερα σε όλα τα ευρωπαϊκά, αφού οι Γερμανικές εκλογές είναι κάτι σημαντικό για την πορεία της Ερωτικής Ένωσης.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τη και στην φωτογράφηση που ακολούθησε μετά το βίντεο, όπου εμφανίσθηκε εντελώς γυμνή, όπως την γέννησε η μητέρα της.

Micaela Schaefer Micaela Schaefer Micaela Schaefer Micaela Schaefer Micaela Schaefer

Τέλος, δείτε και τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Micaela Schaefer Micaela Schaefer Micaela Schaefer Micaela Schaefer Micaela Schaefer Micaela Schaefer Micaela Schaefer Micaela Schaefer Micaela Schaefer Micaela Schaefer Micaela Schaefer Micaela Schaefer Micaela Schaefer Micaela Schaefer Micaela Schaefer



Spread the love