Spread the love


H Niykee Heaton στα 23 της χρόνια έχει αναδειχθεί ως η πιο σέξι τραγουδίστρια στον κόσμο και αποκαλύπτεται εντελώς στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το νέο ανερχόμενο αστέρι του παγκόσμιου πενταγράμμου έχει πολλά και πληθωρικά προσόντα!

Πρόκειται για την Niykee Heaton, η οποία θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες το πρώτο της video clip του τραγουδιού Bad Intentions.

Πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την πιο σέξι τραγουδίστρια του πλανήτη -αυτή τη στιγμή- αφού, όπως αναφέρουν πολλοί, πρόκειται για έναν συνδυασμό, Rihanna με Κim Κardashian, και λίγο από την χυμώδη παρουσία της Jennifer Lopez.

Ένας συνδυασμός που αρέσει στην 23χρονη Niykee προσπαθώντας να το ενισχύσει την εικόνα της στα social media δεν σταματάει να προκαλεί με φωτογραφίες της που συνεχώς ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό.

Έχει προχωρήσει στο παρελθόν σε πολύ τολμηρές φωτογραφήσεις και αρκετά παγκόσμια περιοδικά Life style την έχουν φιλοξενήσει στις σελίδες τους.

Η Niykee Heaton όταν φορέσει τα σέξι μπικίνι πραγματικά προκαλεί, και αρκετοί δεν πιστεύουν ότι είναι τραγουδίστρια, αλλά μοντέλο, αφού τακτικά προβάλει το κορμί της (πότε το πλούσιο μπούστο της, πότε τα ολοστρόγγυλα οπίσθιά της) για να ενισχύσει την εικόνα της ως καλλιτέχνιδα.

Αυτό μας παρακίνησε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική μάτια στον προσωπικό της λογαριασμό και διαπιστώσαμε ότι τα 2,3 εκατομμύρια follower που την ακολουθούν δεν κάνουν λάθος, αφού γνωρίζουν το κορμί της σπιθαμή προς σπιθαμή.

Δηλώνει τραγουδίστρια – τραγουδοποιός, παραγωγός, και μοντέλο με καταγωγή από το Ιλινόις των ΗΠΑ και έχει γεννηθεί στις 4 Δεκεμβρίου του 1994.

Δείτε το βιογραφικό της στη wikipedia.org

Αυτό το κορίτσι έχει έναν από τους πιο εντυπωσιακούς λογαριασμούς, αφού οι φίλοι που την ακολουθούν ξέρουν το κορμί της σπιθαμή προς σπιθαμή.

Δείτε την σελίδα της: shopnbk.com και το κανάλι της στο youtube

Έχει όλα τα χρόνια μπροστά της να αναδείξει τα ταλέντο της, αφού μπροστά στα μάτια μας βλέπουμε να ξεδιπλώνονται όλα τα ταλέντα της, στο τραγούδι αλλά και στο μόντελινγκ.

Δείτε τη στο Twitter το και στο Instagram

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του lifeviews.gr στην Niykee Heaton (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο αφιέρωμα με 60 πόζες της στο Instagram που την κατατάσσουν στις πιο σέξι παρουσίες του παγκόσμιου πενταγράμμου:

Niykee Heaton Niykee Heaton Niykee Heaton Niykee Heaton Niykee Heaton Niykee Heaton Niykee Heaton Niykee Heaton



Spread the love