Spread the love


Η Ντένια Αγαλιανού είναι Ελληνίδα μοντέλο, που μετά το «Next Top Model» έχει φύγει από την Ελλάδα και σήμερα κάνει καριέρα τραγουδίστριας στο Μεξικό σημειώνοντας επιτυχία.

Η Ντένια Αγαλιανού έγινε γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 «Next Top Model» που παρουσίαζε η Βίκυ Καγιά.

Η Ντένια Αγαλιανού έγινε γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Next Top Model», αλλά από τότε μέχρι σήμερα, τα πράγματα στη ζωή της έχουν αλλάξει.

Η Ντένια Αγαλιανού εδώ και κάποια χρόνια (από το 2013) ζει στο Μεξικό και κάνει εκεί καριέρα μοντέλου, έχοντας συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες, ενώ παράλληλα ασχολείται και με την υποκριτική, έχοντας συμμετοχές σε αρκετές σειρές, και με το τραγούδι, με το καλλιτεχνικό όνομα «Denia».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε περιγράψει την εμπειρία της:
«Εργαζόμουν σε ένα πολύ καλό πρακτορείο στην Τουρκία και μια φίλη μου από τη Λετονία ότι εργαζόταν στο Μεξικό με μεγάλη επιτυχία. Με ρώτησε λοιπόν, πως και δεν έχω βρεθεί ήδη εκεί, διότι πίστευε πως είναι η αγορά μου μιας και μοιάζω με Λατίνα», δήλωσε η ίδια.

Και πρόσθεσε: «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και σε 8 μήνες τελειώνω το τρίτο έτος στην υποκριτική σε μια από τις καλύτερες σχολές του Μεξικού. Φυσικά δυσκολεύτηκα πολύ στην αρχή, γιατί έμαθα μόνη μου τη γλώσσα, αλλά τώρα πια είναι σαν την μητρική μου».

Όπως παραδέχτηκε, βίωσε το bullying αρχικά, λόγω της προφοράς της, ωστόσο, στη συνέχεια, κατάφερε να γίνει αποδεκτή από το χώρο.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν από το κορίτσι φωτιά:

Ντένια Αγαλιανού

Ντένια Αγαλιανού Ντένια Αγαλιανού Ντένια Αγαλιανού Ντένια Αγαλιανού Ντένια Αγαλιανού Ντένια Αγαλιανού Ντένια Αγαλιανού Ντένια Αγαλιανού Ντένια Αγαλιανού Ντένια Αγαλιανού Ντένια Αγαλιανού Ντένια Αγαλιανού Ντένια Αγαλιανού Ντένια Αγαλιανού Ντένια Αγαλιανού Ντένια Αγαλιανού Ντένια Αγαλιανού Ντένια Αγαλιανού Ντένια Αγαλιανού Ντένια Αγαλιανού

Τέλος, η Ντένια Αγαλιανού ποζάρει μαζί με την μητέρα της που την λατρεύει..

Ντένια Αγαλιανού



Spread the love