Spread the love


Ο Χατζηαγγελάκης διατηρεί φιλικές σχέσεις και με την κολλητή της συντρόφου του, Μαίρης Συνατσάκης, Ντορέττα Παπαδημητρίου.  Η ηθοποιός παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ υπέκυψε στον ταλαντούχο φωτογράφο και τον άφησε να την φωτογραφίσει πιο σέξι από ποτέ.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μπορεί να έχει «πατήσει» τα 40 και να είναι μητέρα δυο αγοριών, όμως διαθέτει ένα από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ. Κάτι ο αθλητισμός, που ασχολούνταν στα παιδικά της χρόνια, κάτι η γυμναστική και η διατροφή που κάνει σήμερα έχουν δέσει αρμονικά, για να κατέχει τις τέλειες αναλογίες.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός το καλοκαίρι γέμισε τις μπαταρίες της, απολαμβάνοντας τις διακοπές της στην Μύκονο παρέα με τις φίλες της και πολλές φορές απασχόλησε τα Media, με τις εμφανίσεις της με μπικίνι.

Ο σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη, Σπύρος Χατζηαγγελάκης μπορεί να είναι ηθοποιός, ωστόσο λατρεύει εξίσου το ίδιο την φωτογραφία. Δεν σταματά να φωτογραφίζει πρόσωπα, τοπία και να εντυπωσιάζει με το αποτέλεσμα.

Μάλιστα, η Συνατσάκη σε ρόλο μοντέλου, πόζαρε στον καλό της φορώντας μόνο τα εσώρουχα της.

Ο Χατζηαγγελάκης διατηρεί φιλικές σχέσεις και με την κολλητή της συντρόφου του, Ντορέττα Παπαδημητρίου.  Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ υπέκυψε στον ταλαντούχο φωτογράφο και τον άφησε να την φωτογραφίσει πιο σέξι από ποτέ.

Δείτε την στο Facebook, το Facebook1, το Twitter και το Instagram

Φορώντας ένα πουκάμισο και χωρίς εσώρουχο στο πάνω μέρος, πόζαρε στον Χατζηαγγελάκη και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ο ηθοποιός και φωτογράφος ανάρτησε τις εν λόγω εικόνες στην σελίδα του στο Facebook και όπως ήταν αναμενόμενο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Ντορέττα στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου Ντορέττα Παπαδημητρίου



Spread the love