Spread the love


Ήρθε το φθινόπωρο, αλλά οι θερμοκρασίες εξακολουθούν να… ανεβαίνουν με τις φωτογραφίες που ποστάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρώην και η νυν σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από το 2009 και μετά ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σταθερός στη σχέση του με την Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους που θα μπορούσε να ονειρευτεί κάποιος συνάδελφός του, ωστόσο στην προσωπική του ζωή δύο είναι οι γυναίκες που κατέκτησαν την καρδιά του.

Η πρώτη ήταν η Irina Shayk, με την Ρωσίδα μοντέλο να είναι για χρόνια στο πλευρό του και να φτάνει ένα βήμα από το να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ενώ εδώ και έναν χρόνο το νέο του αμόρε είναι η Ισπανίδα καλλονή Georgina Rodriguez.

Το ζευγάρι περιμένει και το πρώτο του παιδί, σύμφωνα με δημοσιεύματα αν και εκείνοι δεν το έχουν επιβεβαιώσει ξεκάθαρα. Τις έντονες φήμες πως είναι έγκυος όλο και… δικαιώνει η Georgina Rodriguez. Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε σε γιοτ στην Ίμπιζα φορώντας μαγιό, που πέρα από το άψογο κορμί της αποκάλυπτε και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

 Ρονάλντο  Ρονάλντο

Δεν αποκλείεται πάντως μεταξύ των δύο να έχει αναπτυχθεί και μία αντιπαλότητα το τελευταίο διάστημα αφού συχνά-πυκνά οι αναρτήσεις της Σάικ δίνουν “έμπνευση” για ανάλογα ποσταρίσματα στα social media από την Rodriguez.

Οι πιο πρόσφατες, μάλιστα, έδωσαν και τροφή για ποικίλα σχόλια, καθώς η Ρωσίδα καλλονή και η εντυπωσιακή Ισπανίδα μας έδειξαν την… πίσω όψη τους.

Το τελευταίο παράδειγμα μάλιστα σχολιάστηκε από όλα τα ισπανικά ΜΜΕ, με την Ρωσίδα να ανεβάζει φωτογραφία από τις διακοπές της που την βλέπουμε σε άκρως αισθησιακή πόζα (μαζί με μία φίλη της στη θάλασσα) και λίγα 24ωρα αργότερα να έχουμε “απάντηση” από την νυν παρτενέρ του CR7, με ανάλογο “θέμα”, αλλά αυτή τη φορά στην πισίνα.

Και μπήκαμε στη διαδικασία να τις συγκρίνουμε. Μεγάλος ο ανταγωνισμός, δύσκολο να πεις ποια από τις δύο διαθέτει καλύτερα… προσόντα!

Και ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δηλαδή, δεν θα μπορούσε να αποφασίσει!

Ρίξτε μια ματιά:

Georgina Rodriguez

 Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο  Ρονάλντο

Ρονάλντο

Iryna Shayk

Ρονάλντο

 

Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο Ρονάλντο



Spread the love