Spread the love


H April Summers θεωρείτε ως η πιο σέξι οπαδός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ίντερ, αν και η ίδια είναι Αμερικάνα, και μάλιστα μοντέλο του Playboy, και γιορτάζει κάθε νίκη της ομάδας της μοιράζοντας εγκεφαλικά.

Ο λόγος για την Έιπριλ Σάμερς (April Summers) την πιο «καυτή» οπαδό της Ίντερ που έβαλε φωτιά όταν ζήτησε να πετύχει γκολ ο Ικάρντι (Mauro Icardi) στο ματς της Ίντερ με τη Σπαλ. Αφού αυτός της έκανε την χάρη, η πιο καυτή οπαδός τον ευχαρίστησε με ένα πολύ σέξι πανηγυρισμό.

Η Nadia Foster έχει γεννηθεί στις 12 Μαΐου 1988) και έκανε καριέρα ως γνωστή ως April Summers. Είναι μοντέλο από την Μεγάλη Βρετανία που άφησε εποχή ως Playmate για την γαλλική χρυσή έκδοση του Playboy στο τεύχος του Δεκεμβρίου 2011 όπως και Playmate του ίδιου μήνα, και μέχρι το 2017 έχει εμφανιστεί σε 30 συνολικά εκδόσεις του Playboy.

Σε αυτές τις χώρες συμπεριλαμβάνεται η Βραζιλία, Ισπανία και των ΗΠΑ.

Η April Summers είναι επίσης το επίσημο κορίτσι της «Maxim USA», και συνεχίζει να εμφανίζεται τακτικά στις εφημερίδες και τα εξώφυλλα περιοδικών στην Ιταλία και τη Νότια Αμερική, και είναι γνωστή ως η μασκότ της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Inter Milano.

Έγινε επίσης πολύ δημοφιλής στην Αργεντινή λόγω του θαυμασμού της για τον ποδοσφαιριστή Mauro Icardi.

Η Summers ξεκίνησε ως μοντελο το 2007 και από τότε έχει εμφανιστεί σε πολλές εκδόσεις σε πολλά αξιόλογα περιοδικά όπως το GQ, το GQ Mexico και το FHM. Εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο, το μοντέλο έκανε το ντεμπούτο της στις ΗΠΑ το 2012, όταν παρουσιάστηκε σε ένα τεύχος του Maxim.

Το μοντέλο έχει πάνω από 3,9 εκατομμύρια οπαδούς στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Δείτε τη στο Twitter το youtube το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

April Summers April Summers

April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers

April Summers

April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers April Summers

 

 



Spread the love