Spread the love


Η Sandra Partizan είναι η πιο «καυτή» φίλαθλος της Παρτιζάν Βελιγραδίου, και στο Instagram ποζάρει με ελάχιστα ρούχα και ξεσηκώνει τους αθλητές αλλά και την κερκίδα με την παρουσία της στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η Sandra Partizan (το πραγματικό της όνομα είναι Sandra Jovanovic) είναι η πιο διάσημη φίλαθλος της ομάδας του Βελιγραδίου και τακτικά μας αφήνει να θαυμάσουμε το υπέροχο κορμί της φορώντας μόνο τα απαραίτητα, προς τέρψη των οπαδών της αγαπημένης της ομάδας.

Αγαπάει την Ελλάδα, και συχνά ποστάρει  φωτογραφίες από ελληνικά media.

Η καλλονή από την Σερβία ανεβάζει συνεχώς, στην προσωπική της σελίδα στο Instagram φωτογραφίες της όπου φοράει απίστευτα εσώρουχα, με την πλάτη στο φακό, ή μας αφήνει να θαυμάσουμε το υπέροχο μπούστο της αφού η αλήθεια είναι ότι οι καμπύλες της είναι σκέτος πειρασμός.

Σας προτρέπουμε ανεπιφύλακτα να την ακολουθήσετε, για να διαπιστώσετε μονοί σας ότι τα βίντεο που ανεβάζει είναι κάτι περισσότερο από πειρασμός, στα όρια της λογοκρισίας.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Instagram έχει καταφέρει με 1,215 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 55.4 χιλιάδες Followers.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Sandra Partizan Sandra Partizan Sandra Partizan Sandra Partizan Sandra Partizan Sandra Partizan Sandra Partizan Sandra Partizan Sandra Partizan Sandra Partizan Sandra Partizan



Spread the love