Spread the love


Η αγαπημένη Σάσα Μπάστα, είναι ίσως από τις πιο αξιοπρόσεχτες Ελληνίδες τραγουδίστριες, και όταν φοράει το «καυτό» της bikini τότε κολάζει θέλοντας και μη, τους πάντες κοντά της, Αυτή τη φορά επέλεξε να συνεχίσει τα μπάνια της στην μαγευτική Μύκονο.

Η Σάσα Μπάστα πήγε για μπάνιο στο «Solymar» που βρίσκεται στην παραλία «Καλό Λιβάδι» και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα των λουομένων με το «καυτό» μαύρο μπικίνι της που αναδείκνυε το καλλίγραμμο και ζουμερό σώμα, σε όλο της το μεγαλείο.

Όσο μεγαλώνει, λέμε τώρα, τόσο πιο όμορφο γίνεται αυτό το κορίτσι. Παραμένει μια εκρηκτική τραγουδίστρια, και σε αυτή την έξοδο στην παραλία συνοδευόταν από τον καλό της φίλο και ιδιοκτήτη του «Solymar» Άλκη Βατόπουλο.

Δείτε την Σάσα Μπάστα στο Facebook το και στο Instagram

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει κλείσει τον παλιό της λογαριασμό στο Instagram (sasabastavip), και άνοιξε νέο (sasa_basta_), και όλοι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί. Η Σάσα είναι ελεύθερη και δεν θέλει να κουβαλάει μαζί της τα βάρη του παρελθόντος. Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι στο νέο της λογαριασμό έχει ανεβάσει 255 δημοσιευμένες φωτογραφίες της και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 33.1 χιλιάδες follower.

Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα

Δείτε ακόμα:

Τα παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στη Σάσα Μπάστα (ΦΩΤΟ)

Οι πιο εντυπωσιακές κοπέλες σε εκπληκτικά αφιερώματα του Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ)



Spread the love