Spread the love


Η Σοφίνα Λαζαράκη, η 20χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, θα μας απασχολήσει πολύ φέτος τον χειμώνα, αφού θα πρωταγωνιστήσει στη νέα καθημερινή αισθηματική κομεντί «Παρθένα Ζωή» του ΑΝΤ1. Η Σοφίνα μας «συστήθηκε» στο X-Factor, μέσα από το συγκρότημα NMA, συμμετέχοντας στην ομάδα.

Η Σοφίνα Λαζαράκη μας «συστήθηκε» στο X-Factor, μέσα από το συγκρότητα NMA, συμμετέχοντας στην ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη.

Το βιογραφικό για τη συμμετοχή της στο talent show ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός και επιθυμεί να τον συνδυάσει με το τραγούδι και το θέατρο.

Της αρέσει να ζωγραφίζει και το αγαπημένο της χόμπι είναι η ιππασία. Δραστήρια από μικρή, έπαιζε βόλεϊ, τένις και για πολλά χρόνια πήγαινε στίβο. Όνειρο της είναι μία μέρα να αποκτήσει μαζί με την κολλητή της μία φάρμα δίπλα στη θάλασσα με άλογα και σκυλιά!

Η μεγάλη της αδυναμία είναι ο σκύλος της και επιθυμία της να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί κοντά στη φύση».


Επιθυμία της Σοφίνας, η ενασχόληση με το χώρο του θεάματος.

Η Σοφίνα Λαζαράκη κάνει το ντεμπούτο της στην υποκριτική μέσα από την Παρθένα Ζωή.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γλυφάδα. Στα 14 αποφάσισα ότι θέλω να  γίνω χορεύτρια. Μπαλαρίνα. Και ξεκίνησα ιδιαίτερα στο μπαλέτο. Ετοιμαζόμουν να δώσω για τη Λυρική και την Κρατική Σχολή όταν δέχτηκα το τηλεφώνημα για τη σειρά που άλλαξε τα πάντα.
Έχω παρακολουθήσει σεμινάριο ενός μήνα στο Λος Άντζελες το καλοκαίρι του 2012. Το  είδα ως κατασκήνωση γιατί ήμουν και σχετικά μικρή. Ο μπαμπάς μου το βρήκε. Με στηρίζει σε κάθε απόφαση μου.
Ήξερε ότι θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά μι τον χορό, οπότε βρήκαμε μαζί τη σχολή. Υποκριτική έκανα μόνο στο σχολείο, στον θεατρικό όμιλο του Κολεγίου Αθηνών» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα.
Δείτε την στο Facebook
«Στην τηλεόραση δεν έχω εμπειρία αν εξαιρέσεις τη  συμμετοχή μου στο X- factor, όπου βρέθηκα στην ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη με το girl band «ΝΜΑ». Ίσως εκεί με είδαν τα άτομα από την παραγωγή τον «Παρθένα Ζωή» και βρήκαν το τηλέφωνο της μητέρας μου και μου είπαν να περάσω για οντισιόν.
Μπορεί να αισθάνομαι οικείο το επάγγελμα επειδή η μητέρα, μου, η Μαίρη Μηλιαρέση ήταν στην τηλεόραση χρόνια. Είναι εξαιρετικά δύσκολη δουλειά. Τρομερά απαιτητικός χώρος. Έπεσα κατευθείαν στα βαθιά με το καθημερινό. Ευτυχώς το κλίμα είναι υπέροχο.
Δεν έχω πλέον ελεύθερο χρόνο. Δουλεύουμε καθημερινά από τις 8 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα. Δευτέρα και Τρίτη κάνουμε τις βραδινές λήψεις και τα Σαββατοκύριακα έχουμε φωτογραφήσεις. Τα λόγια τα μαθαίνω μόνη μου.
Πιστεύω ότι αν είχα παρακολουθήσει μια σχολή υποκριτικής θα είχα μεγαλύτερη εξοικείωση, θα με βοηθούσε να μπω στον ρόλο. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω φέτος να παρακολουθήσω μαθήματα. Ονειρεύομαι ακομή να γίνω χορεύτρια, να φύγω στην Αμερική και να μπω σε μια σπουδαία σχολή χορού. Θέλω να ασχοληθώ με το μιούζικαλ».


Η Σοφίνα Λαζαράκη αποδεικνύει ότι είναι ευλύγιστη σε κάθε στιγμή της ζωής της. Οι κοιλιακοί της θα μας στοιχειώνουν κάθε βράδυ. Τα πόδια της είναι εξίσου εντυπωσιακά όσοι και οι κοιλιακοί της.

Εκμεταλλεύεται το καλλίγραμμο κορμί της και φοράει σέξι μαγιό που της ταιριάζουν γάντι.

Στην φωτογράφιση του InStyle πέρυσι έδειξε την πιο latin πλευρά της-θυμίζοντας μας κάτι από Jennifer Lopez.

Θέλετε τέτοιο κορμί; Αρχίστε τώρα χορό!

Σοφίνα Λαζαράκη Σοφίνα Λαζαράκη

Στην φωτογράφιση που είχε πραγματοποιήσει για το People δοκίμασε ολόσωμα μαγιό με cut outs, που έκαναν focus στους κοιλιακούς της.

Η Σοφίνα Λαζαράκη είναι η 20χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση. Ετοιμάζει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο και ένα όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα.

Προς τον παρών απολαύστε τις σέξι και όχι μόνο φωτογραφίες της…

Σοφίνα Λαζαράκη Σοφίνα Λαζαράκη Σοφίνα Λαζαράκη Σοφίνα Λαζαράκη Σοφίνα Λαζαράκη Σοφίνα Λαζαράκη Σοφίνα Λαζαράκη Σοφίνα Λαζαράκη  Σοφίνα Λαζαράκη Σοφίνα Λαζαράκη Σοφίνα Λαζαράκη Σοφίνα Λαζαράκη Σοφίνα Λαζαράκη Σοφίνα Λαζαράκη Σοφίνα Λαζαράκη Σοφίνα Λαζαράκη Σοφίνα Λαζαράκη Σοφίνα Λαζαράκη Σοφίνα ΛαζαράκηΣοφίνα Λαζαράκη



Spread the love