Spread the love


Ο φωτογράφος από την Πάτρα Τanasis Lampropoulos είδε την δουλειά του να φιλοξενείτε από το περιοδικό «Nakid magazine», αφού τα κορίτσια που φωτογραφίζει με bikini είναι έργα τέχνης. Απολαύστε τις καλύτερες φωτογραφίες του.

Ο Πατρινός φωτογράφος (ίσως ο μοναδικός Έλληνας) του οποίου την δουλειά φιλοξένησε το «Nakid magazine». Πρόκειται για το παγκοσμίου φήμης περιοδικό που εκθέτει τα πιο ιδιαίτερα «έργα τέχνης» όπως αναφέρει το patrasevents.gr!

Είναι λάτρης της θηλυκής ομορφιάς, και αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα που παρουσιάζει ο Πατρινός φωτογράφος Τanasis Lampropoulos, που είναι ένα μείγμα από λάγνα βλέμματα. Δεν έχει να κάνει τόσο με το σεξ αλλά με την γυμνή ομορφιά που προκαλεί προσδοκίες γύρω από την έννοια της τελειότητας.

Ξεκινώντας στην Πάτρα έκανε την Μύκονο «δεύτερη πατρίδα» του και ξεκίνησε να μοιράζεται τις φωτογραφίες του, μέσα από τα social media και την επίσημη ιστοσελίδα του.

Αυτό μέχρι σήμερα, γιατί μέρος των φωτογραφιών του βρίσκεται πλέον στις σελίδες του αμερικανικού «Nakid magazine». Είναι το παγκοσμίου φήμης περιοδικό που δημιουργήθηκε για να διευρύνει το βλέμμα του κόσμου της τέχνης και να ανακαλύψει τους υπόγειους καλλιτέχνες του κόσμου.

Η δουλειά του «ΤΑΝ» (όπως είναι ευρέως γνωστός) προβλήθηκε αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις των αναγνωστών όπως άλλωστε και τις δικές μας.

Δείτε την σελίδα του tanphotographer.com το Fcebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες του που ακολουθούν και κόβουν την ανάσα:

tanasis lampropoulos tanasis lampropoulos tanasis lampropoulos tanasis lampropoulos tanasis lampropoulos tanasis lampropoulos tanasis lampropoulos tanasis lampropoulos tanasis lampropoulos tanasis lampropoulos



Spread the love